Foresta Suceava face totul să nu mai rateze promovarea! Va merge în Croația pentru cantonament, unde va juca patru amicale. Ionuț Moșteanu are trei fotbaliști în teste

Autor: Răzvan STÎNGĂ Publicat: 06 Jan. 2022, 14:41 Liga 3
Foresta Suceava face totul să nu mai rateze promovarea! Va merge în Croația pentru cantonament, unde va juca patru amicale. Ionuț Moșteanu are trei fotbaliști în teste

Foresta Suceava a pus la punct planul pentru partea a doua a campionatului Ligii a 3-a, în care va încerca, din nou, să promoveze. Clasată pe locul 2 în Seria 1, formația din Suceava va face chiar și un cantonament în afara României, în Croația, unde a stabilit și câteva meciuri amicale.

Foresta Suceava, cantonament în Croația. Ionuț Moșteanu testează trei jucători 

Foresta Suceava s-a antrenat pentru prima dată în acest an joi, 6 ianuarie. Reunirea a avut loc miercuri, iar antrenorul Ionuț Moșteanu a avut la dispoziție 17 jucători din lotul cu care a început campionatul și alți trei fotbaliști care se află în probe. Cei veniți să își încerce șansa sunt, potrivit Gazeta Suceava, Marius Manole (Dinamo-Auto Tiraspol), Dennis Maihofer (ex. LPS Suceava) și Eduard Galiț (FC Botoșani).

Stafful tehnic și conducerea au decis până acum să rezilieze un singur contract, cu atacantul basarabean Serghei Trofan.

Andrei Ciutac, președinte Foresta Suceava: ”Cantonamentul va costa aproximativ 8.000 de euro și se apropie de costul unui cantonament la Pojorâta” 

Referitor la cantonament, care va avea loc în perioada 12-26 ianuarie în Croația, Foresta Suceava va plăti aproximativ 8.000 de euro. Trupa lui Moșteanu va juca și patru meciuri amicale, cu HNK Sibenic (Croația), NK Istra (Croația), OFK Zarkovo (Serbia) și Lokomotiv Zagreb (Croația).

Vom fi cazați într-un complex care dispune de opt terenuri de fotbal și unde vom avea condiții optime de pregătire. Cantonamentul va costa aproximativ 8.000 de euro și se apropie de costul unui cantonament la Pojorâta, acolo unde obișnuiam să ne pregătim pe perioada iernii. În plus, firma Tarsin ne va asigura gratuit transportul în Croația”, a declarat președintele Forestei Suceava, Andrei Ciutac, citat de sursa amintită.

Foresta Suceava, calificată deja în play-off 

Foresta Suceava este calificată în play-off-ul de promovare al Seriei 1 a Ligii a 3-a, acum fiind pe locul 2, cu 32 de puncte după 15 etape, la un singur punct de liderul Dante Botoșani. Sucevenii au un avans destul de important față de locul 3, Bucovina Rădăuți, de opt puncte.

În cele 10 serii ale Ligii a 3-a, în 2022 se vor mai disputa trei etape din sezonul regular. Foresta Suceava începe anul cu un duel pe terenul formației Șomuz Fălticeni (locul 5 cu 21 de puncte).

Foto: Foresta Suceava

 

Autor: Răzvan STÎNGĂ Publicat: 06 Jan. 2022, 14:41 Liga 3
Pe aceeași temă