Florin Costea, admis la cursurile pentru obținerea carnetului de antrenor. ”Poate voi ajunge un antrenor mare, nu știi ce îți oferă viitorul în viață”

Adrian MUJEA 18 Oct. 2021, 12:56 Liga 3
Florin Costea, admis la cursurile pentru obținerea carnetului de antrenor. ”Poate voi ajunge un antrenor mare, nu știi ce îți oferă viitorul în viață”

Florin Costea (36 de ani) a susținut săptămâna trecută examenul pentru admiterea la cursurile pentru licența de antrenor categoria UEFA C, organizate de Asociația Județeană de Fotbal Vâlcea.

Fostul internațional a luat examenul fără probleme, scris și proba practică, pe care l-a susținut în fața Comisiei Tehnice a AJF, unde președinte este fostul jucător al Chimiei, Gabriel Mangalagiu.

Florin Costea începe cursurile pentru a obține Licența C de antrenor

Cursurile durează trei luni, după care atacantul care evoluează în prezent la echipa de Liga 3 Viitorul Dăești va putea obține licența UEFA C.

”Când voi dori să antrenez, voi pune stop carierei de jucător. Eu am terminat și IEFS (Institutul de Educație Fizică și Sport), dar nu știu ce voi face în continuare, peste 3-4 ani. Deocamdată mai joc de plăcere, cât mă țin picioarele. Poate voi ajunge un antrenor mare, nu știi ce îți oferă viitorul în viață, trebuie să profiți de oportunitățile care apar”, spunea, în urmă cu ceva timp, atacantul echipei vâlcene.

După ce va obține Licența C UEFA, Florin Costea va putea fi antrenor principal cel mai sus la nivelul Ligii 4 și poate fi antrenor la copii și juniori.

Viitorul Dăești e din nou lider în Seria a 6-a a Ligii 3

Viitorul Dăești, echipa la care evoluează Florin Costea, a câștigat în weekend meciul de acasă cu Minerul Costești, cu 4-0, în etapa a 8-a a Ligii 3, a profitat de egalul celor de la CSM Slatina la Vedița Colonești (scor 1-1) și a revenit pe locul 1 în Seria a 6-a. Dăeștiul are 19 puncte, în timp ce Slatina are 18.

În etapa a 9-a, Viitorul Dăești joacă vineri, 22 octombrie, de la ora 15:00, în deplasare la CSM Alexandria (locul 5, cu 11 puncte).

Foto: Dan Lixandru

https://liga2.prosport.ro/liga-3/liga-3-etapa-8-19-meciuri-au-loc-astazi-dintre-lideri-joaca-farul-2-progresul-spartac-afc-odorheiu-secuiesc-csm-slatina-si-cs-hunedoara-19205263

https://liga2.prosport.ro/liga-3/viitorul-daesti-are-imn-echipa-la-care-joaca-florin-costea-este-liderul-surpriza-al-seriei-a-6-a-a-ligii-3-19204287

https://liga2.prosport.ro/liga-3/florin-costea-si-a-prelungit-contractul-cu-viitorul-daesti-de-aici-ma-retrag-in-paralel-fostul-golgheter-al-ligii-1-se-pregateste-sa-devina-si-antrenor-19190533

Adrian MUJEA 18 Oct. 2021, 12:56 Liga 3
Pe aceeași temă