Echipa lui Flavius Stoican a plecat în Serbia

29 Jul. 2009, 18:36 Liga 3
Echipa lui Flavius Stoican a plecat în Serbia

 

 

După ce a eliminat în această dimineață Ralbex Turcinești, scor 2-0 în turul II al Cupei României, Minerul Mehedinți a părăsit țara prin Vama Porțile de Fier I și a intrat în tradiționalul cantonament de la Donji Milanovac, localitate aflată pe malul sârbesc al Dunării, la 75 km distanță de Dr. Tr. Severin.

Echipa preluată pe finalul sezonului trecut de fostul internațional Flavius Stoican va reveni în România pe 7 august, o zi mai târziu urmând să joace în turul III al Cupei României, competiție în care și-a propus un parcurs cât mai lung. Principalul obiectiv îl reprezintă însă campionatul, la finele căruia Minerul vrea să obțină promovarea în Liga a II-a.

 

În noul sezon, mehedințenii au fost repartizați în Seria a IV-a, după ce ediția precedentă se clasase pe locul trei în seria a V-a, la doar un punct de CS Ineu.
„La prima vedere, seria aceasta pare să fie mai dificilă decât cea din sezonul trecut. Începusem să cunosc echipele din acea zonă. În noua serie sunt mult mai multe cluburi care vor să promoveze. Consider că noi avem un lot mai valoros și ne aflăm printre favorite. Nici nu mă gândesc să nu promovăm”, a spus mehedințenaul Stoican, ajuns antrenor la nici 33 de ani.

În noua serie, Minerul va juca cu: FCM Târgoviște, FC Caracal, Prometeu Craiova, Armata Craiova, Triumf Bârca, Oltchim Rm. Vâlcea, Ghecon Lăpușata Alro Slatina, Sportul Vișina Nouă, Progresul Corabia, Minerul Motru, FC Cisnădie, Voința Sibiu, FC Argeș II Pitești, Girom Albota, Muscelul Câmpulung Muscel și FCM Alexandria.

Articol scris de: Mircea OGLINDOIU

29 Jul. 2009, 18:36 Liga 3
Pe aceeași temă