Doliu în fotbalul din Alba! Florian ”Bebe” Brumaru, fost jucător, antrenor și conducător la Unirea Alba Iulia a murit. În cariera sa a mai activat la Dinamo, Victoria sau FC Bihor

Marius ANGHEL 24 Jan. 2021, 10:32 Liga 3
Doliu în fotbalul din Alba! Florian ”Bebe” Brumaru, fost jucător, antrenor și conducător la Unirea Alba Iulia a murit. În cariera sa a mai activat la Dinamo, Victoria sau FC Bihor

Unirea Alba Iulia și fotbalul din Alba sunt în doliu, după ce, ieri, 23 ianuarie, Florian Brumaru, fost jucător, antrenor și director sportiv al echipei alb-negre a încetat din viață la vârsta de 62 de ani, împlinită la 12 ianuarie.

  • Anul trecut, Unirea îi pierduse și pe golgheterul all time al clubului, Neluțu Popa, cât și pe Mircea Cimpoieș.

”Clubul AFC Unirea 1924 Alba Iulia anunță cu nespusă durere, trecerea în neființă a celui ce a fost jucător, antrenor și director sportiv și unul dintre cei mai fideli slujitori ai culorilor alb-negre, nea BEBE BRUMARU! Plecat astăzi dintre noi, nea Bebe va rămâne mereu în memoria noastră! Transmitem condoleanțe familiei îndoliate. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a scrius Unirea Alba Iulia pe pagina sa socială.

Potrivit Ziarul Unirea, Bebe Brumaru fusese internat de trei săptămâni, după ce a fost depistat pozitiv la COVID-19, însă se negativase între timp.

”Bebe, așa cum îl știau toți iubitorii fotbalului și nu numai, fost mare jucător și antrenor de fotbal, ne-a fost alături foarte mulți ani ca: președinte al Comisiei de Disciplină, președinte al Comisiei Județene a Arbitrilor, președintele Departamentului de Fotbal Feminin, membru al Comisiei de Apel, dar nu în ultimul rând, ne-a fost alături și ne-am bucurat de prezența lui ca PRIETEN, un adevărat camarad, o fiară…așa cum îi plăcea lui să ne alinte. Bebe, noi îți promitem că nu te vom uita niciodată și ne vom aduce mereu aminte de tine cu zâmbetul pe buze, așa cum îți plăcea mereu să ne vezi”, a transmis și Asociația Județeană de Fotbal Alba.

Florian Brumaru a fost jucător la Dinamo București, Dinamo Focșani, Victoria București, FC Bihor și Unirea Alba Iulia, la acest club din urmă având apoi și alte funcții, de antrenor sau director sportiv.

În ultimii trei ani, Brumaru a fost și antrenor la ACS Școala de Fotbal Valea Frumoasei, club care se ocupă cu creșterea copiilor.

Marius ANGHEL 24 Jan. 2021, 10:32 Liga 3
Pe aceeași temă