Demba și Doichița, testați cu Sânnicolau Mare

03 Aug. 2009, 12:12 Liga 3
Demba și Doichița, testați cu Sânnicolau Mare

 

ACU și-a continuat seria jocurilor de verificare, susținând un „amical” la Sânnicolau Mare cu Unirea din localitate. Pentru trupa din Aradul Nou a fost una dintre ultimele verificări înaintea începerii sezonului. Oficial, ACU este în Liga a III-a, însă conducătorii grupării studențești speră ca pe ultima sută de metri să obțină dreptul de a evolua în eșalonul doi.

 

În acest sens, Geta Onu și Costel Bogoșel au fost săptămâna tecută la Federația Română de Fotbal, pentru a vedea dacă această posibilitate de a juca în Liga II-a se poate materializa. Cert este că, această săptămână va aduce clarificări în privința eșalonului în care va juca ACU. „Până joi vom afla în ce eșalon vom juca”, spune Geta Onu.

 

Partida de la Sânnicolau Mare a adus un nou fotbalist în curtea celor de la ACU. Pentru că la capitolul atacanți se stă cel mai rău, antrenorul studenților a cerut conducerii aducerea unor fotbaliști de profil ofensiv. Refuzat de UTA, Demba a ajuns la ACU și a și reușit să marcheze un gol în partida cu Unirea. Un alt atacant de la Liberty Salonta a fost testat în amicalul de sâmbătă de Costel Bogoșel. Este vorba de Doichița.

 

În prezent, aflați sub contract cu ACU sunt doar atacanții Țârlea și Negrita, dar ultimul încă nu este refăcut compet după accidentarea suferită. „Nu putem începe campionatul doar cu doi atacanți în lot. Este clar că ne mai trebui măcar unul, care să poate intra din primul minut în teren”, a declarat Costel Bogoșel.

 

ACU a făcut un meci bun la Sânnicolau Mare, contra echipei care-i va fi colegă în seria 5, dacă trupa arădeană va evolua în Liga a III-a. Arădenii s-au impus în „amicalul” de sâmbătă cu scorul de 4-1, prin golurile marcate de Bota, Doichița, Demba și Mihăilă. Costel Bogoșel a început jocul în următoarea formulă de echipă: Pășcălău – Coca, Aldea, Nicolau, Lupu – Găldeanu, Onu, S. Oltean, Petrescu, Țârlea (Bencze), Bota.

 

În repriza a doua s-a apelat la Rusu – Olariu, Miculescu, S. Oltean, Filaret – Mihăilă, Roșca, Zoltan, Negrita – Doichița, Demba. „A fost un joc bun al nostru, chiar dacă am jucat contra unei echipe din Liga a III-a”, a recunoscut Ciprian Roșca. Acesta spune că fotbaliștii aflați în probe, Demba și Doichița, s-au mișcat bine și rămân în continuare sub observație. ACU își va continua seria jocurilor de verificare cu un nou test, marți, cu Lotus Felix, partida urmând a se disputa pe terenul Motorul.

 

03 Aug. 2009, 12:12 Liga 3
Pe aceeași temă