Daniel Oprița, supărat pe jucătorii Stelei după victoria cu 5-1 în fața Baloteștiului: ”Vor intra și alții în locul lor. Dacă tratezi așa jocurile, o să fii taxat”. Ce l-a nemulțumit

Andreea VISU, Andrei PREOTU 13 Sep. 2020, 11:38 Liga 3

Daniel Oprița nu e mulțumit după ce echipa sa, Steaua, a făcut iar instrucție cu CS Balotești și s-a impus cu scorul 5-1, în prima etapă din Liga 3. Antrenorul roș-albaștrilor cere mai mult de la jucători și este deja cu gândul la derby-ul cu FCSB 2. Steaua a bătut-o și în Cupa României pe Balotești, iar roș-albaștrii nu concep să rateze promovarea la pas în Liga 2 sub comanda lui Daniel Oprița, după cum a punctat și Alexandru Zaharia pentru ProSport.

Sunt bucuros de cele trei puncte, dar sunt supărat pe ceea ce s-a întâmplat în a doua repriză, când am avut ocazii foarte mari și n-am mai marcat. O să intre și alții în locul lor. Sunt foarte supărat! Dacă tratezi așa jocurile, o să fii taxat. Nu-mi place cum tratează fazele în fața porții. Fotbalul te pedepsește dacă nu ești serios toate cele 95 de minute.

Dacă cineva își dorește să plece, poate pleca, dar eu nu renunț la nimeni. Sper să trateze altfel jocul cu FCSB 2. O să încerce să ne încurce, o să fie foarte greu și putem să avem probleme. Dacă o să pasăm și o să fim agresivi, nu o să avem probleme. Fiecare jucător are șansa lui până la meciul de sâmbătă”, a spus Daniel Oprița, pentru ProSport.

Alexandru Zaharia: ”Sperăm să nu mai fie așa de multe ratări pe viitor” 

Lăudat de Ilie Dumitrescu, Alexandru Zaharia așteaptă victorii clare în continuare cu Steaua.

Ne așteptam ca echipa adversă să fie așezată. Am avut norocul să o întâlnim și în Cupă, știam ce vor juca. Vrem să o ținem tot așa, pentru că victoriile aduc victorii. Important este să câștigăm, indiferent ce scor va fi, pentru că sunt sigur că vom întâlni și echipe bune. Trebuie să o luăm pas cu pas, meci de meci. Trebuie să înscriem de câte ori avem ocazia. Sperăm să nu mai fie așa de multe ratări pe viitor. Cred că va fi o partidă spectaculoasă cu FCSB 2. Noi știm ce pretenții sunt aici, să ne impunem și să facem o bucurie mare fanilor noștri. Nu poți decât să te bucuri când ești comparat cu Ilie Dumitrescu și asta te ajută să o ții tot așa. Trebuie să ducem Steaua cât mai repede acolo unde îi este locul”, a afirmat și Alexandru Zaharia, pentru ProSport.

Steaua a învins la scor CS Balotești și în Cupa României

Steaua a început în forță sezonul 2020/2021, cu o victorie convingătoare în Cupa României. A câștigat la scor confruntarea de pe teren propriu, tot contra celor de la CS Balotești, cu 6-0. Pentru Steaua au marcat în meciul de cupă cu CS Balotești Florin Răsdan (2), Liviu Băjenaru (21), Robert Elek (32, 65), Mădălin Mihăescu (69) și Dragoș Nicolae (84).

Foto: Steaua TV official

 

 

 

Andreea VISU, Andrei PREOTU 13 Sep. 2020, 11:38 Liga 3
Pe aceeași temă