Daniel Oprița critică și când Steaua câștigă categoric. Jucătorii, luați la rost în pauza meciului cu Dinamo 2: ”Te bag să-mi arăți că vrei să joci. Dacă nu aduci ceva în plus, clar nu vrei mai mult”

Răzvan STÎNGĂ 30 Mar. 2021, 14:45 Liga 3

Steaua a trecut la scor de Dinamo 2, în etapa a 13-a din Liga 3, în Seria 4, dar cu toate acestea Daniel Oprița nu a fost mulțumit în totalitate de jucători. În ciuda diferenței clare de pe tabelă, antrenorul a părut deranjat la finalul partidei, de evoluția anumitor jucători.

Discursul afișat de Oprița a fost unul surprinzător, pentru că a vorbit de o oarecare lipsă de atitudine din partea jucătorilor săi. A făcut trimitere în special la cei intrați pe parcursul meciului, de la care se aștepta să aducă mai multă prospețime, care să fie transpusă în jocul echipei.

Daniel Oprița, categoric: ”Nu mi-a plăcut cum au jucat, fără reacție, așa… cu frâna de mână” 

Daniel Oprița se teme că în partidele mai importante, care vor veni în special pe finalul sezonului, când are loc play-off-ul de promovare în Liga 2, neconcentrarea poate duce la rezultate surpriză nedorite, iar Steaua să rateze îndeplinirea obiectivului.

Am fost dezamăgit de atitudinea pe care au avut-o, aș fi vrut să joace altfel. Nu mă interesează echipa, că vin cu juniori sau altfel de jucători, noi trebuie să jucăm la fel și să ne concentrăm la fiecare meci la fel. Nu mi-a plăcut jocul, nu mi-a plăcut cum au jucat, fără reacție, așa… cu frâna de mână. Cu frâna de mână trasă, eu nu vreau! Asta le-am spus și la pauză și m-a nemulțumit lucrul ăsta.

Aș vrea și de la ceilalți care intră, să-și dorească, nu contează că e 4-0, 5-0, eu te bag ca să îmi arăți că vrei să joci, să începi titular. Dacă intri așa și nu vii cu ceva în plus, e clar că nu vrei mai mult. Trebuie să joci de plăcere, terenul a fost bun, dar până la urmă bine că e o victorie și sper ca la meciul viitor să văd altă atitudine”, a spus Daniel Oprița după meciul cu Dinamo 2.

La pauză, Steaua avea 1-0 contra celor de la Dinamo 2, în urma reușitei lui Remus Chipirliu, din minutul 32. În partea a doua însă a punctat de trei ori, poate și datorită / din cauza reproșurilor pe care Daniel Oprița le-a adresat jucătorilor la cabine. Chipirliu a mai marcat de două ori, minutele 58 și 62, iar Dragoș Nicolae a închis tabela cu reușita din minutul 79.

Steaua a început partida cu Dinamo 2 în următoarea formulă: Raul Bălbărău – George Călințaru, Walace da Silva, Dean Beța, Robert Neacșu, Florin Răsdan, Rareș Enceanu, Valentin Bărbulescu, Emilian Pacionel, Dragoș Huiban, Remus Chipirliu
Rezerve: Ștefan Mușat, Adrian Ilie, Mădălin Mihăescu, Antonio Vlad, Liviu Băjenaru, Cezar Mihalache, Alexandru Zaharia, Ovidiu Morariu, Sergiu Bactăr, Vlad Niţu, Dragoș Nicolae

Steaua păstrează avansul de două puncte peste FCSB 2 

În ciuda reproșurilor lui Daniel Oprița, Steaua se menține pe primul loc în Seria 4 a Ligii 3, cu 33 de puncte în 13 meciuri. Sub ea se clasează FCSB 2, care are două puncte mai puțin, iar podiumul este completat de CS Tunari, 23 de puncte.

În runda următoare, Steaua va merge pe terenul celor de la FC Voluntari 2, locul 6 din 10 echipe.

Foto: AS47

https://liga2.prosport.ro/liga-3/celor-de-la-crisul-si-ezeris-le-a-fost-scris-in-stele-sa-nu-aiba-ambulante-si-medici-la-meciurile-directe-din-acest-sezon-liderul-seriei-a-8-a-spera-ca-totusi-jocul-sa-fie-reprogramat-19176247

https://liga2.prosport.ro/liga-3/corona-s-a-covidat-echipa-brasoveana-lider-in-liga-3-a-anuntat-cu-cateva-ore-inainte-de-meciul-cu-sepsi-2-ca-nu-poate-juca-si-a-obtinut-amanarea-oficial-are-infectati-neoficial-se-temea-ca-ia-b-19176080

https://liga2.prosport.ro/liga-3/conflictul-de-la-sportul-simleu-silvaniei-escaladeaza-fotbalistii-veniti-beti-la-antrenamente-si-au-recunoscut-vina-dar-unul-aduce-acuzatii-serioase-bogdan-ciaca-antrenorul-a-fost-de-mult-19176026

 

 

Răzvan STÎNGĂ 30 Mar. 2021, 14:45 Liga 3
Pe aceeași temă