CSM Slatina are acasă meciul decisiv al barajului cu Progresul Spartac. Mihai Ianovschi: ”Ambele jocuri le abordăm cu maximă seriozitate”

Adrian MUJEA 20 Jun. 2020, 11:14 Liga 3
CSM Slatina are acasă meciul decisiv al barajului cu Progresul Spartac. Mihai Ianovschi: ”Ambele jocuri le abordăm cu maximă seriozitate”

CSM Slatina a început din această săptămână pregătirile pentru barajul de promovare în Liga 2 cu Progresul Spartac, în care turul a fost stabilit prin tragere la sorți să se desfășoare la București, iar returul la Slatina. Antrenamentele echipei pregătite de Mihai Ianovschi se desfăşoară la Baza Sportivă 1 Mai, respectând toate normele impuse de autorităţi.

„Ne pregătim în grupe de câte şase jucători, care nu se intersectează, cu reguli stricte de igienă, respectăm toate normele impuse de autorităţi. Timp de două săptămâni facem antrenamente fizic, dar şi psihic, pentru că jucătorii au stat 90 de zile, este ceva nou pentru toţi. Cred că au mai stat trei luni doar când au fost accidentaţi mai grav. Este o viaţă nouă, dar ne adaptăm din mers. Din fericire, toţi jucătorii sunt sănătoşi şi sperăm să fie aşa în continuare. Băieţii au fost monitorizaţi în această perioadă prin intermediul unei aplicaţii de pe telefon, ştim exact cât au lucrat. În plus, la Slatina avem un sistem polar de monitorizare a efortului jucătorilor”, a anunţat antrenorul principal Mihai Ianovschi.

Mihai Ianovschi, despre faptul că Slatina e gazdă în meciul retur cu Progresul Spartac: ”Nu cred că este important”

După tragerea la sorţi efectuată vineri la sediul FRF, CSM Slatina va susține manșa tur pe terenul formației Progresul Spartac, returul urmând să se dispute pe stadionul „1 Mai” din Slatina.

Mihai Ianovschi speră ca echipa sa să fie bine pregătită la ora jocurilor şi spune că ordinea acestora nu contează. „Sunt două jocuri pe care le abordăm cu maximă seriozitate și ne dorim ca după aceste partide să evoluăm în Liga a 2-a. Nu cred că este important faptul că jucăm returul acasă. Deocamdată aşteptăm să aflăm datele de disputare ale celor două jocuri, cu siguranţă va fi foarte cald în august. Am un lot foarte bun, care poate face faţă lejer la Liga a 2-a. Sunt foarte mulţumit, avem condiţii excelente. Noi şi în prima parte a campionatului Ligii a 3-a am jucat cu șase jucători sub vârstă, avem un lot care îmbină experienţa cu tinereţea”, a mai spus Ianovschi.

  • Datele oficiale de desfășurare a meciurilor tur/retur ale barajului pentru promovarea în Liga 2 nu au fost stabilite încă de FRF, însă ar putea avea loc la finalul lunii iulie – începutul lunii august.
  • Celelalte două meciuri de baraj din Liga 3 pentru promovarea în Liga 2 sunt: Mostiștea Ulmu – Unirea Slobozia (Seria 2) și Minaur Baia Mare – Fotbal Comuna Recea (Seria 5). Aerostar Bacău (Seria 1) și U Craiova 1948 SA (Seria 4) au fost declarate de FRF direct promovate, fiindcă aveau un avans mai mare de trei puncte față de a doua clasată din seria din care a făcut parte.

CSM Slatina s-a clasat la finalul a 16 etape, când campionatului Ligii 3 a fost suspendat și mai apoi ”înghețat” din cauza pandemiei de COVID-19, pe locul 2 în Seria a 3-a, la egalitate cu liderul Progresul Spartac, bucureștenii având un golaveraj mai bun. În meciul direct din tur, cele două echipe au remizat la Slatina, scor 2-2.

https://liga2.prosport.ro/liga-3/se-cunosc-echipele-gazda-ale-celor-trei-meciuri-de-baraj-de-promovare-in-liga-2-datele-de-disputate-ale-jocurilor-nu-au-fost-anuntate-nici-acum-19136281

https://liga2.prosport.ro/liga-3/exclusiv-progresul-spartac-a-facut-apel-la-tas-impotriva-deciziei-frf-de-a-o-trimite-la-baraj-de-promovare-pentru-liga-2-hotararea-nu-o-consideram-ca-avand-acoperire-regulamentara-19134706

Adrian MUJEA 20 Jun. 2020, 11:14 Liga 3
Pe aceeași temă