CSM Focșani se va reuni pe 7 iulie

30 Jun. 2009, 09:00 Liga 3
CSM Focșani** se va reuni pe 7 iulie

Echipa-fanion a Vrancei, CSM Focșani a anunțat că, din cauza instabilității financiare, reunirea lotului care era programată luni, 29 iunie, a fost amînată pentru data de 7 iulie.
 

„Nu avea rost să chemăm jucătorii pe 29 iunie deoarece nu puteam să le comunicăm o dată exactă la care își vor primi restanțele financiare din sezonul precedent. O parte din ei și-au exprimat intenția de a pleca de la echipă. La reunirea lotului, programată pe 7 iulie vom avea doar 14-15 jucători. Sperăm ca pînă la această dată să se rezolve toate problemele”, a precizat declarat Dan Dumitru, președintele onorific al CSM Focșani.
 

 

În acest moment, echipa de pe Milcov este printre puținele din seria I a ligii a treia care nu și-a fixat un program de pregătire și, mai mult, nu are un antrenor principal.
 

„Pe banca tehnică va sta Aurel Pastia. Varianta cu care circulă în ultima perioadă cu secundul Adrian Toma va pica, deoarece acesta are un contract foarte mare și riscăm să cheltuim foarte mulți bani pentru un singur jucător”, a mai spus Dan Dumitru.
 

 

Articol scris de George Dumitru
 

30 Jun. 2009, 09:00 Liga 3
Pe aceeași temă