CSM Deva i-a stricat parcursul fără greșeală liderului Viitorul Șelimbăr, cea mai bine clasată dintre toate cele 100 de echipe din Liga 3. Ștefan Nanu anunță schimbări în pauza de iarnă: ”Fără militărie nu se poate face performanță”

Autor: Adrian MUJEA Publicat: 15 Nov. 2020, 12:14 Liga 3
CSM Deva i-a stricat parcursul fără greșeală liderului Viitorul Șelimbăr, cea mai bine clasată dintre toate cele 100 de echipe din Liga 3. Ștefan Nanu anunță schimbări în pauza de iarnă: ”Fără militărie nu se poate face performanță”

CSM Deva a reușit în ultima etapă a Ligii 3 programată în 2020, runda a 10-a, prima a returului, ceea ce nicio altă echipă nu a putut în acest sezon în Seria a 7-a. Trupa antrenată de Ștefan Nanu a luat punct din partida cu liderul Viitorul Șelimbăr, singura formație din toate cele 100 ale acestui sezon care până în această rundă avea punctaj maxim.

Deva a produs surpriza etapei 10 în Seria a 7-a a Ligii 3, reușind să întrerupă seria victoriilor pe linie ale Viitorului Șelimbăr. Golul egalizator a venit tocmai în minutul 90+3, din piciorul lui Peter Lehel, după ce Alexandru Neacșa deschisese scorul pentru sibieni în minutul 24, din penalty, specialitatea casei la Viitorul în acest sezon.

Peter Lehel este un puști originar din Deva.

Ștefan Nanu, antrenor CSM Deva: ”Vom avea o bază sportivă de cinci stele la Deva”

Ștefan Nanu se bucură că echipa sa este singura care în această ediție de campionat a încurcat liderului Viitorul Șelimbăr și spune ce planuri are în această iarnă la CSM Deva, echipă cu care nu a pierdut în ultimele cinci etape (două victorii și trei remize), după ce după ce în primele cinci înregistrase patru înfrângeri și o victorie.

”Cele mai frumoase puncte sunt când egalezi sau câștigi la ultima fază. Suntem singura echipă care i-a încurcat pe Șelimbăr. Suntem în grafic, nu am pierdut ultimele cinci etape.

Din iarnă îmi doresc să ne aducem jucători, să îmi fac lotul pe care îl doresc, unii vor dispărea, cei care nu au dat randament. Pe mine mă interesează jucătorii care au atitudine, fără militărie nu se poate face performanță.

Sunt oameni deosebiți la Deva, mă susțin, avem obiectiv construcția echipei, vom avea și o bază sportivă de cinci stele. Mă interesează să avem și o academie puternică, avem 200 de copii înscriși”, a spus Ștefan Nanu pentru Liga2.ro.

În partida tur, la Deva, Viitorul Șelimbăr s-a impus cu 2-1.

La finalul primei părți a sezonului, Viitorul Șelimbăr e lider în Seria a 7-a a Ligii 3, cu 28 de puncte acumulate în zece meciuri, iar CSM Deva se află pe poziția a 6-a, cu 12 puncte.

Campionatul Ligii 3 e programat să se reia la 12 martie 2020, iar CSM Deva joacă la 13 martie, acasă, cu Gilortul Târgu Cărbunești (locul 3, 17 puncte), iar Viitorul Șelimbăr o întâlnește în deplasare pe Minerul Costești (locul 9, 6 puncte).

REZULTATELE înregistrate în ETAPA A 10-A a Ligii 3, ultima programată în 2020

Autor: Adrian MUJEA Publicat: 15 Nov. 2020, 12:14 Liga 3
Pe aceeași temă