CSM Bacău se alege cu plângere penală după ce directorul coordonator a fost dat afară prin desființarea postului. Adrian Gavriliu acuză clubul de hărțuire și abuz

Răzvan STÎNGĂ 21 Dec. 2021, 17:43 Liga 3
CSM Bacău se alege cu plângere penală după ce directorul coordonator a fost dat afară prin desființarea postului. Adrian Gavriliu acuză clubul de hărțuire și abuz

CSM Bacău, penultima clasată în Seria 1 a Ligii a 3-a, rămâne fără director coordonator. Adrian Gavriliu (foto principal) va fi îndepărtat de pe poziție, întrucât aceasta va fi desființată, potrivit unei decizii luate prin modificarea Regulamentului de Organizare și Funcționare al Clubului Sportiv Municipal Bacău.

Adrian Gavriliu, eliberat din funcție de CSM Bacău, prin desființarea postului de director coordonator

Dispoziția a fost deja semnată de primarul Bacăului, Lucian Daniel Stanciu Viziteu, iar postul de director coordonator a fost înlocuit cu cel de director general. Din afară, pare o decizie luată tocmai pentru eliberarea din funcție a lui Adrian Gavriliu, care nu va sta cu mâinile în sân.

Chiar dacă a primit preaviz de 20 de zile, urmând ca la 14 ianuarie să elibereze biroul, Gavriliu va ataca decizia pe cale legală, printr-o plângere penală pentru hărțuire și abuz, potrivit Deșteptarea.

Una peste alta, până să fie numit directorul general, CSM Bacău are un interimar, iar favorit să ocupe noua funcție este consilierul sportiv al clubului, Sorin Butnaru.

CSM Bacău, în coada clasamentului în Seria 1 a Ligii a 3-a 

Pe plan sportiv, CSM Bacău o duce rău în Seria 1 a Ligii a 3-a. E pe penultimul loc, 9, cu numai 15 puncte după 15 etape, sub ea mai fiind doar CSM Pașcani, 2 puncte. E adevărat că distanța băcăuanilor față de echipa imediat de deasupra, Sporting Juniorul Vaslui, e de numai două puncte.

În ultima etapă din 2021, CSM Bacău a câștigat cu 1-0 pe teren propriu cu CSM Ceahlăul. În 2022, primul meci va fi pe terenul echipei Sporting Juniorul Vaslui.

Am încheiat anul cu o victorie !!!

CSM Bacău – Ceahlăul Piatra-Neamț 1-0 (1-0) / Fotbal, Liga 3, et. 15

Am pus capăt unei serii negre de rezultate și am încheiat anul într-o notă optimistă. Nu a fost ușor cu Ceahlăul, de aceea bucuria pentru victoria CSmeilor este cu atât mai mare. Golul nostru a fost marcat de Antal, din penalty, în min. 35. Ne așteaptă o vacanță destul de lungă și, sperăm, benefică din toate punctele de vedere. Oricum, avem încredere în echipa noastră și în antrenorii Codrin Mindirigiu și Gheorghe Penoff, care și în campionatul trecut au avut o primăvară rodnică.

Următorul meci va fi în deplasare, cu echipa care ne precede cu două puncte în clasament, Juniorul Vaslui. De fapt, am fi întrecut-o pe formația vasluiană, dacă nu izbutea surpriza campionatului: o victorie cu 3-0 pe terenul liderului seriei, Dante Botoșani. De aceea e frumos fotbalul, pentru că ne oferă astfel de bombe. Dar care nu sunt relevante acum, cu atât mai puțin peste 3-4 luni. Atunci, surprizele le vom furniza noi.

!!! Hai Bacăul !!!”, a anunțat CSM Bacău după victoria din ultima etapă a acestui an.

Foto: Deșteptarea și CSM Bacău

Răzvan STÎNGĂ 21 Dec. 2021, 17:43 Liga 3
Pe aceeași temă