Continuă permutările între echipele vâlcene Flacăra Horezu și Viitorul Dăești, după ce și-au schimbat antrenorii

Adrian MUJEA 01 Feb. 2021, 16:22 Liga 3
Continuă permutările între echipele vâlcene Flacăra Horezu și Viitorul Dăești, după ce și-au schimbat antrenorii

Rocada antrenorilor Adrian Popa și Gabriel Managalgiu a dus și la permutări de jucători între echipele vâlcene din Liga 3 Flacăra Horezu și Viitorul Dăești. Dacă Viitorul s-a întărit de la echipa din Treapt, Flacăra a adus și ea jucători la care Dăeștiul a renunțat în această iarnă.

Marin, Comănescu, Trașcă și Pencea au ajuns la Flacăra

Plecările la conjudețeana Viitorul Dăești ale lui Adrian Popa, Gabriel Precup, Cristian Munteanu și Sebastian Preda au lăsat un gol mare în Treapt. Astfel, Flacăra Horezu a perfectat primele transferuri, aducându-i pe Ion Marian, Ovidiu Comănescu, Dragoș Trașcă (toți de la Dăești) și Alin Pencea (CSM Focșani).

Nu este exclus ca în zilele viitoare și portarul Eftime să meargă la clubul din Fedeleșoiu. În Treapt au ajuns și doi juniori noi, care au confirmat, Mihalache (Sporting Pitești) și Sebastian Pușcașu (Poiana Mărului). Marea problemă o reprezintă aducerea unui atacant.

Altfel, sâmbătă, într-un joc amical, Flacăra a învins cu 5-0 pe Sparta Râmnicu Vâlcea, prin reușitele lui Pencea (două), Turcin, Dinu și Nistor.

Horezu mai are fixate teste cu Minerul Costești (13 februarie), Gilortul Târgu Cărbunești (20 februarie), Unirea Bascov (23 februarie), U Craiova 2 (27 februarie), ACSO Filiași (3 martie) și Sporting Roșiori (6 martie).

  • În această iarnă, Adrian Popa, fost jucător-antrenor, la Flacăra Horezu, a trecut la Viitorul Dăești, în timp ce Gabriel Mangalagiu, ultima dată antrenor la Viitorul, a preluat Flacăra.
  • După 10 etape desfășurate din acest sezon de Liga 3, Flacăra Horezu ocupă locul 4 în Seria 7, cu 16 puncte, în timp ce Viitorul Dăești se află pe poziția a 7-a, cu 11 puncte. A treia echipă din județul Vâlcea prezentă în Liga 3, Minerul Costești, ocupă locul 9 în Seria 7, cu 6 puncte.
Adrian MUJEA 01 Feb. 2021, 16:22 Liga 3
Pe aceeași temă