Arşi la bani! Salarii diminuate la Ciucaș Tărlungeni după debutul slab din play-out-ul Ligii 3, cu noul antrenor pe bancă. Căpitanul echipei și-a reziliat contractul

Adi MARICA 12 Apr. 2024, 11:42 Liga 3
Arşi la bani! Salarii diminuate la Ciucaș Tărlungeni după debutul slab din play-out-ul Ligii 3, cu noul antrenor pe bancă. Căpitanul echipei și-a reziliat contractul

Oficialii echipei Ciucaș Tărlungeni, ocupanta locului 5 din 6 în play-out-ul Seriei a 5-a din Liga 3, și-au pierdut răbdarea după startul dezastruos din play-out, în care s-a pierdut ambele jocuri, cu KSE Târgu Secuiesc (0-3 în deplasare) și Sepsi OSK 2 (0-2 acasă).

Echipa antrenată de Liviu Nicolae și Ionuț Mitroi ocupă un loc direct retrogradabil, cu doar 13 puncte acumulate în total în acest sezon.

Salarii diminuare cu circa 25 la sută la Ciucaș Tărlungeni

În aceste condiții, șefii clubului din Tărlungeni au decis diminuarea salariilor fotbaliștilor și antrenorilor cu circa 25 la sută!

”Conducerea clubului a decis diminuarea salariilor jucătorilor și antrenorilor începând cu această lună. Cu amendamentul că, în momentul în care reușim să ne îndeplinim obiectivul, menținerea în Liga 3, salariile vor fi achitate integral. Este ceva de înțeles, este ceva care are logică, pentru că trăim vremuri grele, iar cei care conduc clubul au făcut tot posibilul ca noi să beneficiem de condiții bune”, a spus antrenorul Liviu Nicolae, numit în funcție în pauza de iarnă, când a venit odată cu mai mulți jucător de la Colțea Brașov, din Liga 4 Brașov.

Căpitanul echipei din Tărlungeni și-a reziliat contractul

O altă decizie, de această dată luată de antrenor, este renunțarea la serviciile căpitanului echipei, Marius Nicodim, cel mai experimentat jucător din lot!

”Eu am solicitat, după o discuție cu Marius Nicodim, rezilierea contractului pe cale amiabilă. Nu aș vrea să intru în detalii, i-am explicat personal motivele jucătorului și el a înțeles și a acceptat. Din acest moment, fiecare jucător din lot trebuie să facă tot ceea ce ține de el pentru a ajuta această echipă să rămână în Liga 3”, și-a motivat decizia Liviu Nicolae.

Marius Nicodim (40 de ani) a ajuns la Ciucaș Tărlungeni la începutul anului 2023 de la Olimpic Zărnești și a fost jucător de bază în echipa care reușea promovarea în Liga 3 în vară.

Deranj la Tărlungeni după meciul cu Sepsi OSK 2

Măsurile luate de conducerea clubului erau anunțate încă de la finalul meciul pierdut cu Sepsi OSK 2 din etapa a 2-a a play-out-ului, scor 0-2.

”Vom analiza și se vor lua decizii după aceste rezultate din play-out. Vom vedea ce urmează să facem, dar e clar că trebuie să luăm decizii și să apară niște schimbări. Atunci când lucrurile nu funcționează cineva trebuie să plătească”, declara Liviu Nicolae.

În runda a 3-a, Ciucaș Tărlungeni va juca sâmbătă, în deplasare, de la ora 17:00, cu Viitorul Curița, formație aflată pe locul 3, cu 20 de puncte.

Pe ultimul loc este SR Brașov, cu 8 puncte, iar pe poziția a 4-a, ultima care asigură menținerea se află Sepsi OSK 2, cu 19 puncte. Din play-out mai sunt de disputat opt etape.

https://www.youtube.com/watch?v=G9uH_2IGmTU

https://liga2.prosport.ro/liga-3/industria-galda-si-a-numit-noul-antrenor-paul-ciuca-19307289

https://liga2.prosport.ro/liga-3/gloria-bistrita-nasaud-va-avea-un-nou-stadion-19307270

https://liga2.prosport.ro/liga-3/adorian-himcinschi-si-a-dat-demisia-de-la-industria-galda-ultima-clasata-in-play-out-ul-seriei-9-din-liga-3-19305624

https://liga2.prosport.ro/liga-3/minerul-ocna-dej-s-a-despartit-de-dan-roman-dupa-nici-doua-luni-19305618

https://liga2.prosport.ro/liga-3/sanatatea-cluj-parasita-de-francisc-dican-19305598

https://liga2.prosport.ro/liga-3/inainte-modelu-are-un-nou-antrenor-pe-virgil-nitoi-19305605

Adi MARICA 12 Apr. 2024, 11:42 Liga 3
Pe aceeași temă