A lăsat fotbalul pentru cariera de militar. La doar 28 de ani, Bogdan Ciaca s-a înrolat, dar ultima experiență ca jucător nu a fost plăcută: a fost dat afară după ce a venit beat la antrenament

Andrei PASCU 12 Aug. 2021, 16:37 Liga 3
A lăsat fotbalul pentru cariera de militar. La doar 28 de ani, Bogdan Ciaca s-a înrolat, dar ultima experiență ca jucător nu a fost plăcută: a fost dat afară după ce a venit beat la antrenament

La doar 28 de ani, Bogdan Ciaca a decis să pună punct carierei de fotbalist. După mai multe experiențe în Liga 3 și Liga 4, fostul mijlocaș a hotărât să înceapă un nou capitol în viața sa, ca militar.

Bogdan Ciaca a dat cariera de fotbalist pe cea de militar 

S-a înrolat, iar acum nu se mai gândește la fotbal. În perioada în care a încălțat ghetele de fotbalist, Bogdan Ciaca a evoluat în Liga 3, pentru Unirea Dej, Luceafărul Bălan şi Sportul Şimleu Silvaniei, și în Liga 4, pentru Rapid Jibou, Unirea Mirşid sau Dumbrava Gîlgău.

Ultima dată, până în martie acest an, fostul mijlocaș a evoluat la Sportul Şimleu Silvaniei, unde a fost căpitan.

”Am intrat la armată şi acum vreau să mă concentrez pe această carieră. Au fost ceva discuţii cu cei de la Chieşd, dar o perioadă nu mai vreau să aud de fotbal. Nu mai vreau să îmi pierd duminicile aiurea. Probabil voi mai juca doar la minifotbal.

S-au întâmplat prea multe în acest an. Am acumulat multă presiune şi vreau să mă retrag o perioadă. Am intrat în cadrul armatei şi vreau să-mi concentrez atenţia în această direcţie. Am nevoie de o pauză de la tot ce înseamnă fotbal”, a spus Bogdan Ciaca pentru Sportul Sălăjean.

În martie a fost dat afară de la Sportul Şimleu Silvaniei, pentru că a venit băut la antrenament

La ce s-a referit Ciaca în momentul în care a vorbit despre evenimentele din acest an? În martie, nu a părăsit oricum Sportul Şimleu Silvaniei. Alături de un coleg, Silviu Crişan, a fost dat afară de antrenorul de la acel moment, George Zima, din cauza faptul că a venit băut la un antrenament.

După un meci din campionat a petrecut prea mult, iar la prima ședință de pregătire a venit în stare de ebrietate. Zima nu a putut trece cu vederea actul de indisciplină și a decis să își dea afară căpitanul, dar și pe Silviu Crişan.

Cei doi au comis acte de indisciplină foarte grave, care sunt incompatibile cu sportul de performanţă. Am întocmit referatele pentru rezilierea contractelor, iar cei doi nu mai fac parte din echipă. I-am spus și preşedintelui, dacă este să aleg între ei şi retrogradare, aş alege retrogradarea.

Am foarte mulţi copii în vestiar şi am anumite principii. Nu îmi bat joc de cariera mea şi de munca mea”, spunea George Zima la momentul respectiv.

Bogdan Ciaca și-a recunoscut vina și și-a cerut scuze public 

De altfel, Bogdan Ciaca își recunoștea vina imediat după episod și declara că decizia e una corectă:

Tot ce spune Mister e adevărat și îmi asum. A fost o greşeală din partea mea şi regret. Probabil acumulând atâtea frustrări și lucruri negative în ultima vreme și nu doar din cauza fotbalului am răbufnit. Vreau să îmi cer scuze public faţă de Mister, conducere și colegi!

Am mare încredere în Sportul Şimleu și nici nu se pune problema salvării de la retrogradare. Sunt sigur ca vor reuși. Le urez multă bafta și cele mai sincere scuze înca o dată”.

Foto: Sportul Sălăjean 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cupa/cs-comunal-selimbar-s-a-calificat-mai-departe-in-cupa-romaniei-insa-plateste-cu-o-eliminare-si-o-accidentare-radu-crisan-a-dat-gol-si-autogol-concluziile-lui-eugen-beza-19195628

https://liga2.prosport.ro/liga-3/csm-resita-va-juca-in-liga-3-dar-si-a-luat-atacant-de-liga-1-mediop-ndiaye-cea-mai-recenta-achizitie-a-echipei-lui-dan-alexa-19195504

https://liga2.prosport.ro/liga-3/luceafarul-oradea-a-schimbat-antrenorul-dupa-ce-s-a-salvat-in-ultima-clipa-de-la-retrogradarea-in-liga-4-noul-principal-are-drept-obiectiv-cresterea-tinerilor-dar-a-debutat-cu-stan-19195384

 

 

 

 

Andrei PASCU 12 Aug. 2021, 16:37 Liga 3
Pe aceeași temă