SC Oțelul are de tras pentru promovarea în Liga 2. Dorinel Munteanu atrage atenția înaintea primei runde din play-off: ”Timpul e foarte scurt, am discutat și vom mai discuta”

Andrei PASCU 28 Mar. 2022, 13:55 Liga 3
SC Oțelul are de tras pentru promovarea în Liga 2. Dorinel Munteanu atrage atenția înaintea primei runde din play-off: ”Timpul e foarte scurt, am discutat și vom mai discuta”

SC Oțelul și-a respectat până acum statutul de favorită în Seria 2 a Ligii a 3-a. A terminat sezonul regular pe locul 1, cu 46 de puncte, cu două peste locul 2, CSM Focșani. Dorinel Munteanu vede o luptă în doi în play-off, dar și ulterior, pentru barajul de calificare în Liga 2.

Dorinel Munteanu: ”Trebuie să ajungem într-o formă foarte bună la jocurile de baraj”

În ultima rundă a sezonului regular din Liga 3, SC Oțelul a învins cu greu CSM Râmnicu Sărat, locul 7, cu 1-0, în urma golului marcat de Vasile Jardan în minutul 80. Dorinel Munteanu a făcut analiza partidei disputate greu de echipa sa, în perspectiva play-off-ului și barajului de promovare.

Fostul mare internațional al României a declarat că așteaptă mai mult de la jucătorii veniți în iarnă, chiar dacă SC Oțelul are un avans de 13 puncte față de locul 3, Metalul Buzău, în acest moment. Va încerca să regleze cât mai repede această problemă, până la ora primului meci din play-off.

A fost un meci foarte greu, dar mă așteptam. Am însă două motive de bucurie, că am terminat campionatul regular pe primul loc, dar și că am luat cele trei puncte. Bucuria va fi ponderată pentru că începe play-off-ul. Am avut multe de reglat, mă aștept la mai mult de la jucători, de la cei veniți. Încă nu s-au ridicat la pretențiile mele, dar așteptăm.

(N.r. – Va fi o luptă între primele două clasate?) Asta s-a văzut de la meciul nostru cu Buzău, când am câștigat, dar nu mă încântă cu nimic că avem 13 puncte avans față de locul 3, pentru noi jocurile de baraj sunt importante. Trebuie să ajungem într-o formă foarte bună la jocurile de baraj, dar cum am spus, îngrijorările mele sunt la jucătorii veniți recent, pentru că nu s-au ridicat la așteptările mele deocamdată.

Timpul este foarte scurt, dar am discutat și discutăm, pentru că începe play-off-ul și trebuie să creștem ca joc. Am avut un tempo foarte slab, nu am avut un joc prea activ. Sigur, am câștigat meritat, adversarul a avut două-trei cornere, dar am arătat prea puțin azi”, a declarat Dorinel Munteanu după meciul care a închis sezonul regular pentru SC Oțelul.

SC Oțelul, meci cu Aerostar Bacău în prima rundă a play-off-ului

Alături de SC Oțelul, în play-off-ul Seriei 2 a Ligii a 3-a se mai află CSM Focşani (44 de puncte), Metalul Buzău (33 de puncte) și Aerostar Bacău (31 de puncte). Toate informațiile despre Seria 2 din Liga 3 sunt disponibile AICI.

În prima rundă din play-off, SC Oțelul va juca acasă, cu Aerostar Bacău, în primul weekend din aprilie.

SC Oțelul, buget de aproximativ 800.000 de euro în cazul promovării

În aceste prime luni din 2022, SC Oțelul încearcă să găsească noi sponsori care să vină lângă echipă, să ridice bugetul de care clubul va dispune din vara următoare. Conform președintelui clubului gălățean Marian Brăilescu, SC Oțelul va avea în conturi cel puțin 800.000 de euro.

Cu această sumă, una destul de consistentă de altfel, SC Oțelul nu își face planuri pentru o eventuală promovare imediată în Liga 1, ci își dorește doar să nu aibă emoțiile retrogradării.

Rezumatul partidei CSM Râmnicu Sârat – SC Oțelul 0-1

Foto și video: SC Oțelul

https://liga2.prosport.ro/seria-1/romania-u18-esecuri-pe-linie-si-fara-gol-marcat-in-amicalele-din-turcia-toti-cei-10-jucatori-din-liga-2-si-liga-3-au-prins-minute-19224888

https://liga2.prosport.ro/liga-3/csm-slatina-principala-favorita-la-promovare-din-seria-6-a-ligii-a-3-a-ovidiu-burca-anunta-insa-o-lupta-acerba-in-play-off-sunt-echipe-foarte-puternice-19224881

https://liga2.prosport.ro/liga-3/foresta-suceava-analiza-interna-in-plina-lupta-pentru-promovarea-in-liga-2-clubul-anunta-demersuri-dupa-calificarea-in-play-off-iar-fanii-sunt-chemati-la-discutii-19224873

https://liga2.prosport.ro/liga-3/dan-alexa-gata-s-o-readuca-pe-csm-resita-in-liga-2-antrenorul-isi-face-deja-planurile-pentru-baraj-incepe-play-off-ul-trebuie-sa-crestem-in-joc-19224863

 

Andrei PASCU 28 Mar. 2022, 13:55 Liga 3
Pe aceeași temă