Unirea Slobozia nu pune accentul pe Cupa României. Reacția lui Adrian Mihalcea înaintea tragerii la sorți pentru stabilirea play-off-ului: ”Doamne ferește să jucăm în celălalt colț al țării”

Andrei PASCU 22 Aug. 2023, 17:08 Cupa României
Unirea Slobozia nu pune accentul pe Cupa României. Reacția lui Adrian Mihalcea înaintea tragerii la sorți pentru stabilirea play-off-ului: ”Doamne ferește să jucăm în celălalt colț al țării”

Unirea Slobozia nu pune mare preț pe Cupa României, dorind un parcurs cât mai bun în Liga 2, în sezonul regular, care să o ducă în play-off. A debutat în competiție în Turul 3, trecând cu 4-2 de Axiopolis Cernavodă, echipă din Liga 3, dar a trimis pe teren mai mulți jucători care au evoluat mai puțin anterior.

Același lucru îl va face antrenorul Adrian Mihalcea și în play-off, unde Unirea Slobozia poate da peste cluburi din SuperLiga României, dar și peste o adversară din celălalt colț al țării, după cum chiar ”principalul” a spus într-o discuție cu Liga2.ro.

Unirea Slobozia nu pune accentul pe Cupa României

Adrian Mihalcea nu are un lot prea stufos, motiv pentru care dorește să aibă jucătorii apți sută la sută pentru confruntările din campionat. Astfel, Cupa României va fi abordată prin utilizarea fotbaliștilor pe care nu mizează ca titulari în Liga 2.

Unirea Slobozia folosește Cupa României pentru a vedea dacă anumiți jucători care nu sunt în prim-plan pot intra și în Liga 2 din primul minut și pot fi oameni de bază în stagiunea din care s-au scurs trei runde.

Cupa României e un obiectiv secundar, drept dovadă și primul joc, în care am utilizat fotbaliști cu minute mai puține. Același lucru îl vom face și în al doilea meci. Tratăm serios competiția, dar nu putem să ne axăm pe ea, nu avem un lot numeros și Doamne ferește să ajungem să jucăm meciuri în celălalt cap al țării.

Jucătorii care intră trebuie să joace. Dacă trecem mai departe, bine. Dacă nu, asta a fost să fie. Miza noastră e campionatul!”, a spus Adrian Mihalcea pentru Liga2.ro.

Unirea Slobozia, doar cu gândul la play-off-ul de Liga 2

Unirea Slobozia e cu gândul la un nou sezon în care vrea accederea în play-off-ul întrecerii de Liga 2, obiectiv pe care l-a ratat stagiunea trecută la limită. Acum, revenit la Slobozia, Adrian Mihalcea vrea să facă o echipă competitivă, bună, iar începutul de campionat îi dă încredere.

Chiar dacă a condus în toate cele trei etape, Unirea Slobozia nu a câștigat decât un meci, în prima etapă, cu CSM Reșița, scor 1-0. După 1-1 cu Viitorul Pandurii, același rezultat l-a înregistrat și în duelul de la Mioveni, după ce a condus.

A avut 1-0 la pauză, în urma reușitei lui Constantin Toma, din minutul 45+1, de la 11 metri. Însă, formația gazdă a restabilit egalitatea după pauză, în minutul 75, prin experimentatul Ștefan Blănaru, și duelul s-a încheiat 1-1.

În etapa următoare, Unirea Slobozia întâlnește o formație nou-promovată, CS Tunari.

Unirea Slobozia, în Urna B a Cupei României

În faza play-off-ului Cupei României participă 32 de echipe, dintre care 24 de echipe calificate din turul anterior, din Turul 3, şi 8 echipe din SuperLigă.

Cele opt echipe din primul eşalon sunt cele patru clasate pe locurile 3-6 la finalul play-out-ului ediţiei anterioare de campionat, alături de cele două câştigătoare ale barajului de menţinere-promovare în SuperLiga României şi cele două nou-promovate direct în actuala ediţie de campionat.

Unirea Slobozia face parte din Urna B. Tragerea la sorți pentru stabilirea programului din play-off-ul Cupei României va avea loc miercuri, de la ora 13:00.

Urnele pentru stabilirea meciurilor din play-off-ul Cupei României:

  • URNA A: echipele din SuperLigă mai sus amintiteFC Voluntari, Universitatea Cluj, FC Botoșani, FC Hermannstadt, SC Oțelul Galați, Politehnica Iași, UTA Arad și Dinamo.
  • URNA B: echipele calificat din Turul 3Campionii FC Argeș, Chindia Târgoviște, CS Mioveni, Steaua, Gloria Buzău, Unirea Dej, Concordia Chiajna, FK Miercurea Ciuc, CSC Șelimbăr, Unirea Slobozia, CSC Dumbrăvița, Metaloglobus București, Ceahlăul Piatra Neamț, CS Tunari, CSM Alexandria, Corvinul Hunedoara, FC Bacău, Viitorul Ianca, CSM Deva, Viitorul Șimian, Progresul Pecica, Phoenix Buziaș, FC Bihor Oradea și SCM Zalău.

Foto principal: Unirea Slobozia

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fk-miercurea-ciuc-a-mai-facut-o-achizitie-benjamin-babati-19281411

https://liga2.prosport.ro/seria-1/david-croitoru-s-a-despartit-rapid-de-csc-dumbravita-19281408

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ceahlaul-are-patru-victorii-consecutive-in-primele-cinci-jocuri-19281404

https://liga2.prosport.ro/seria-1/vasile-miriuta-primele-concluzii-dupa-ce-a-inceput-treaba-la-chindia-19281394

https://liga2.prosport.ro/special/radiografia-cni-unde-o-sa-avem-stadioane-noi-ce-contestatii-sunt-pe-rol-pentru-arenele-din-constanta-pitesti-si-hunedoara-ce-se-intampla-la-dinamo-harta-salilor-polivalente-si-a-bazinelor-de-inot-19281278

https://liga2.prosport.ro/seria-1/andrei-prepelita-reactie-inainte-de-chindia-gloria-buzau-19281390

Andrei PASCU 22 Aug. 2023, 17:08 Cupa României
Pe aceeași temă