”U” Cluj merge la Huși pentru meciul din 16-imile Cupei României. Gabriel Tamaș e încântat: ”E o zonă viticolă foarte bună, nu?” De ce se bucură fundașul că echipa sa va juca din trei în trei zile în perioada următoare

Marius ANGHEL 10 Nov. 2020, 11:00 Cupa României
”U” Cluj merge la Huși pentru meciul din 16-imile Cupei României. Gabriel Tamaș e încântat: ”E o zonă viticolă foarte bună, nu?” De ce se bucură fundașul că echipa sa va juca din trei în trei zile în perioada următoare

”U” Cluj, la fel ca Petrolul, a avut noroc la tragerea la sorți în care au fost stabilite meciurile 16-imilor Cupei României. Echipa ardeleană va întâlni Hușana Huși, un adversar din Liga 3.

Căpitanul Universității, Gabriel Tamaș, care chiar în ziua în care și-a aflat oponentul din competiția KO a împlinit vârsta de 37 de ani, a glumit pe seama viitorul adversar din Cupa României. Partida se va desfășura în jurul datei de 28 noiembrie.

Gabriel Tamaș, glume pe seama viitorului adversar al Universității Cluj în Cupa României

Gabriel Tamaș a glumit pe seama faptului că va trebui să meargă la Huși cu ”U” Cluj, făcând referire la faptul că acolo există o zonă viticolă.

”Să dea domnul să mai joc încă 5-6 ani de acum încolo. Am sărbătorit făcând prânzul familiei și acum ne băgăm la film. I-am făcut fetiței mele o salată orientală că îi era poftă.
E drumul cam lung de la Cluj la Huși. E o zonă viticolă foarte bună, nu?”, a spus Tamaș, la DigiSport, despre cum sărbătorește de ziua sa și viitorul adversar din Cupa României.

Lui Tamaș îi pare bine că va juca din trei în trei zile: ”Nu mai face Mister două antrenamente pe zi”

Căpitanul echipei clujene a vorbit și despre faptul că ”U” nu a jucat în ultimele două etape, cu Rapid și Farul, din cauza multiplelor cazuri de COVID-19 din lot. Tamaș a glumit și pe seama faptului că va fi nevoit să joace din trei în trei zile pe finalul acestui an, după atâtea meciuri amânate.

Pandemia ne-a lovit când era un moment bun, zic eu, dar eu cred că toți vom lua coronavirus. Este ca o gripă. Trebuie să așteptăm să iasă vaccinul. Eu mă bucur că nimeni din familia mea nu a avut simptome. De la noi de la echipă, am văzut că au avut simptome câțiva jucători.

Eu spun că s-au făcut câteva transferuri foarte bune. Eu mă bucur că se va juca din trei în trei zile, ca să nu mai facă Mister (n.r. – antrenorul Costel Enache) două antrenamente pe zi. Și în Anglia se jucau trei meciuri pe săptămână și nu murea nimeni”, a mai spus Tamaș.

Tamaș, mulțumit că ales ”U” Cluj în loc de Dinamo

Fundașul central se felicită pentru alegerea făcută în vară, de a merge la ”U” Cluj, în Liga 2, și nu la Dinamo, în Liga 1, unde a fost dorit de noii investitori.

”Eu zic că afectează toată lumea fotbalului că e un moment dificil la Dinamo. Am ținut legătura cu spaniolii, mi s-au părut oameni ok. Eu zic că am ales foarte bine. Nu știu ce să vă spun. Mi-au dat impresia că sunt oameni de încredere și nu prea mă înșel la lume.
El (n.r. – Cosmin Contra) poate tragă echipa după el, la modul cum îl știu eu cum a fost ca jucător”, a spus Gabriel Tamaș.

În etapa a 12-a a Ligii 2, ”U” Cluj e programată să joace sâmbătă, de la ora 14:30, la CSM Reșița. Cu Hușana Huși, în 16-imile Cupei României, va evolua în jurul datei de 28 noiembrie.

Hușana Huși în ajuns în 16-imile Cupei României după ce a trecut de CSM Vaslui (5-0), Sporting Liești (2-1), Știința Miroslava (2-1) și CSM Focșani (1-0).

”U” Cluj trebuia să întâlnească în faza a 4-a pe Viitorul Șelimbăr, însă partida nu a avut loc, fiindcă adversara a avut probleme cu COVID-19, astfel că ardelenii din Liga 2 au obținut calificarea mai departe la ”masa verde”. Universitatea a evoluat și în turul 3, când a trecut cu 2-0 de Unirea Dej.

https://www.prosport.ro/fotbal-intern/nationala/gabi-tamas-mesaj-motivational-pentru-echipa-nationala-19139446#live_close

https://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-1/gabi-tamas-a-pastrat-legatura-cu-spaniolii-de-la-dinamo-19139470#live_close

Marius ANGHEL 10 Nov. 2020, 11:00 Cupa României
Pe aceeași temă