Steaua vrea ”să-și spele imaginea” cu parcursul din Cupa României. Adrian Ilie, promisiune pentru fani: ”Vrem în fazele eliminatorii”

Andrei PASCU 26 Sep. 2023, 15:18 Cupa României

Steaua luptă pe două fronturi în acest sezon, în Liga 2 și Cupa României. În Play-off-ul Cupei României, ”militarii” au trecut de Unirea Dej, scor 1-0, iar în primul duel din grupă vor întâlni, pe teren propriu, Universitatea Cluj, acasă, joi, de la ora 16:15.

Aflată în Grupa B de Cupa României, Steaua va mai juca apoi cu Rapid, acasă, și CSM Alexandria, în deplasare.

Steaua, cu gândul la debutul în Cupa României, contra Universitatea Cluj 

Înaintea întâlnirii de joi, Steaua a disputat meciul din etapa a 7-a a Ligii 2, cu CSM Slatina, înregistrând o remiză, 1-1, după ce a egalat pe final. La finalul confruntării de luni seară, la conferința de presă, Adrian Ilie (23 de ani) a vorbit despre mai multe aspecte din interiorul ”militarilor”, printre care și parcursul pe care îl dorește în Cupa României.

Dacă în Liga 2 Steaua nu are un obiectiv clar, pentru că nu are drept legal de promovare în SuperLiga României, dorește să îi facă fericiți pe fani prin evoluțiile din Cupa României.

Adrian Ilie, reacție despre planurile pe care le are Steaua în Cupa României

Fundașul lateral din Ghencea speră la parcurs cât mai bun și calificare în fazele eliminatorii ale competiției.

(N.r. – Despre partida cu CSM Slatina) ”E normal să fie toată lumea supărată. Nu avem prea multe puncte după șapte etape în Liga 2, suntem foarte jos, ne-am dorit foarte mult să câștigăm cu Slatina. Dar, din păcate, nu suntem unde voiam.

Nu știu ce nu merge, e clar că ne-am dorit mult prea mult, dar din păcate nu am reușit să câștigăm. Când ești pe locul pe care suntem noi, e clar că nu merge nimic. Noi suntem în al treilea an de Liga 2, anul acesta e aceeași poveste, anume că nu putem promova.

Vrem să câștigăm Liga 2, să fim pe primele două locuri, dar de promovare nu e treaba mea să vorbesc. Eu sunt aici să îmi fac treaba, dar în acest an, noi, jucătorii, nu ne facem treaba așa cum trebuie.

Cupa României e singurul nostru obiectiv. Dacă nu avem dreptul să promovăm, se pune accentul pe Cupa României, suntem în grupă, ne dorim să mergem și mai departe de atât.

(N.r. – Despre partida cu Rapid) Va fi un meci dificil de Cupa României, vor veni mulți spectatori, sper să demonstrăm atunci că suntem o echipă bună”, a spus Adrian Ilie la finalul întâlnirii cu CSM Slatina.

Steaua, partidă cu Gloria Buzău în etapa a 8-a de Liga 2

Formația din Ghencea are 8 puncte și a încheiat etapa a 7-a de Liga 2 pe locul 13, între Concordia Chiajna și CSM Reșița, care au același număr de puncte, 8. În etapa următoare, a 8-a, Steaua joacă duminică, de la ora 12:30, în deplasare la Gloria Buzău, ocupanta locului 4, cu 14 puncte.

Până atunci, după cum spuneam, Steaua va juca joi, de la ora 16:15, pe teren propriu, cu Universitatea Cluj, în prima rundă a fazei grupelor de Cupa României, în format live-text pe Liga2.ro.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/cupa-romaniei-faza-grupelor-scm-zalau-joaca-in-meciul-de-deschidere-al-etapei-1-acasa-cu-sc-otelul-galati-alte-doua-partide-au-loc-astazi-la-voluntari-si-bucuresti-19286292

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/corvinul-hunedoara-incepe-grupa-de-cupa-romaniei-contra-chindia-targoviste-19286298

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/vasile-constantin-isi-intalneste-fosta-echipa-in-cupa-romaniei-19286277

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/fc-bihor-oradea-meci-cu-fcsb-in-grupele-de-cupa-romaniei-19286142

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/scm-zalau-meci-cu-sc-otelul-in-grupele-de-cupa-romaniei-19286124

Andrei PASCU 26 Sep. 2023, 15:18 Cupa României
Pe aceeași temă