Steaua a câștigat cu 6-0 în Cupa României, Daniel Oprița vrea mai mult: ”Îmi doresc să jucăm ca formația din 1986. Dacă vine FCSB cu prima echipă, nu avem voie să pierdem”

Răzvan STÎNGĂ 09 Sep. 2020, 20:38 Cupa României

Steaua a început în forță sezonul 2020/2021, cu o victorie convingătoare în Cupa României. A câștigat la scor confruntarea de pe teren propriu cu CS Balotești, cu 6-0, iar antrenorul Daniel Oprița s-a declarat mulțumit de joc, mai ales că bucureștenii au făcut mai multe transferuri în această vară. A vorbit și despre obiectivul echipei, din nou, și a precizat că nu are scuze în cazul în care promovarea în Liga 2 va fi ratată.

Daniel Oprița: ”Vor fi echipe care așteaptă meciul cu Steaua ca pe meciul sezonului” 

Deși conducătorii FCSB-ului au declarat că la meciul cu Steaua ar vrea să trimită la ”satelit” jucători din prima echipă, Daniel Oprița nu se teme. Vrea să obțină chiar și așa victoria și să termine pe primul loc Seria 4 a Ligii a 3-a. În același timp, antrenorul vrea un parcurs lung în Cupa României.

De afară este ușor, dar presiunea e mare, vor fi echipe care așteaptă meciul cu Steaua ca pe meciul sezonului, își vor da viața contra noastră. Le-am spus jucătorilor să nu stea cu nasul pe sus. Vreau să merg cât mai mult în Cupă, vreau adversari accesibili, mai slabi, nu cu nume.

Nu mi-e frică, eu vreau să facem și spectacol, să pasăm, să ne mișcăm, combinații ca echipa din 1986, așa aș vrea eu să jucăm. Nu avem nicio scuză dacă nu promovăm, chiar dacă vine FCSB cu prima echipă, nu avem voie să pierdem. Nu m-am așteptat să vină acești jucători care au venit, nu au salarii de Liga 2 dar la Steaua te simți fotbalist chiar dacă ai un leu în minus”, a declarat Daniel Oprița, citat de DigiSport.

Pentru Steaua au marcat în meciul de cupă cu CS Balotești Florin Răsdan (2), Liviu Băjenaru (21), Robert Elek (32, 65), Mădălin Mihăescu (69) și Dragoș Nicolae (84). Toate rezultatele turului I le poți vedea aici.

Steaua joacă în prima etapă din Liga 3 tot împotriva echipei CS Balotești 

Steaua a fost repartizată, conform tragerii la sorți realizată pe 3 septembrie, în Seria 4 din Liga 3, alături de Dinamo 2, Rapid 2, Concordia Chiajna 2, Progresul Spartac, CS Tunari, Voluntari 2, Metalul Buzău, CS Balotești, FCSB 2.

În prima rundă, Steaua va juca pe teren propriu împotriva echipei pe care a întâlnit-o și miercuri în Cupa României, CS Balotești. Programul complet al primei etape: Progresul Spartac – Voluntari 2, Dinamo 2 – FCSB 2, Steaua – CS Balotești, Concordia Chiajna 2 – Metalul Buzău, Rapid 2 – CS Tunari.

Foto: Răzvan Păsărică (Sport Pictures) și Steaua TV official 

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/cupa-romaniei-se-joaca-acum-doar-21-din-cele-30-de-meciuri-stabilite-pentru-primului-tur-au-loc-19147199

https://liga2.prosport.ro/liga-3/foto-steaua-si-a-prezentat-echipamentul-de-joc-pentru-liga-3-19146997

https://liga2.prosport.ro/liga-3/programul-ligii-3-sezonul-2020-2021-componenta-si-tintarul-primei-etape-in-cele-10-serii-steaua-fcsb-2-dinamo-2-si-rapid-2-in-aceeasi-serie-19146496

Răzvan STÎNGĂ 09 Sep. 2020, 20:38 Cupa României
Pe aceeași temă