SCM Gloria Buzău ratează meciul cu FCSB. Ilie Stan: ”Este o durere sufletească. Pentru noi era un eveniment extraordinar de important.” Eforturile care se fac pentru ca jocul cu Aerostar să se dispute

Marius ANGHEL 28 Nov. 2020, 20:46 Cupa României
SCM Gloria Buzău ratează meciul cu FCSB. Ilie Stan: ”Este o durere sufletească. Pentru noi era un eveniment extraordinar de important.” Eforturile care se fac pentru ca jocul cu Aerostar să se dispute

SCM Gloria Buzău ratează meciul cu FCSB din 16-imile Cupei României, după ce vineri a primit 13 noi cazuri de COVID-19, iar un altul a ieșit neconcludent, echipa având deja alți jucătri în izolare din cauza aceleiași probleme. În imposibilitate de a juca luni seară, trupa antrenată de Ilie Stan va pierde la ”masa verde”, însă marele regret nu este acest lucru, ci că nu va putea desfășura un meci cu o echipă atât de importantă din Liga 1.

Ilie Stan, după ce SCM Gloria Buzău ratează meciul cu FCSB: ”Pentru noi era un eveniment extraordinar de important”

Ilie Stan regretă faptul că SCM Gloria Buzău, care traversa un moment bun în campionatul Ligii 2, ratează întâlnirea cu FCSB. Consideră că acest meci era un ”eveniment extraordinar de important” pentru comunitate, suporteri și echipa sa.

”Pentru noi a fost o durere sufletească, cel puțin pentru mine, cât și pentru jucători, pentru faptul că eram pe un trend bun și din punct de vedere al jocului și al rezultatelor și pentru că jucam cu Steaua București, pardon cu FCSB. În condițiile în care suntem în liga în care suntem, nu joci în fiecare an cu FCSB. Pentru noi era un eveniment extraordinar de important.

Ceea ce s-a întâmplat… Uitați că acest virus nu ne lasă deloc să ne continuăm activitatea, nu numai în sport, ci în toată societatea, și ne-a dat puțin peste cap.

Eu mă gândeam clar că jucătorii mei sunt destul de motivați, că își doresc să facă un joc bun. Acum Dumnezeu știe ce se întâmpla”, a spus antrenorul SCM Gloria Buzău la Metropola TV.

SCM Gloria Buzău urmează să piardă la ”masa verde” meciul cu FCSB, care trebuia să aibă loc luni, 30 noiembrie, de la ora 20:45.

Meciul cu Aerostar este sub semnul întrebării. ”Încercăm să aducem 13-14 jucători să terminăm campionatul fără amânări”

În acest moment, trupa din Crâng își face griji că nu ar putea să joace nici weekendul următor, ultima partidă pe care o are programată în 2020, cu Aerostar Bacău, sâmbătă, 5 decembrie, de la ora 11:00.

Jocul cu Aerostar riscă să nu se joace la programarea inițială și să fie reprogramat, dacă SCM Gloria nu își rezolvă problemele cu COVID-19 și nu are cel puțin 13 jucători disponibili.

”Acum, importanți pentru mine sunt jucătorii și sănătatea lor. Ne doream și noi, și suporterii, și comunitatea buzoiană să jucăm cu FCSB, era un lucru fantastic. Dar ce să facem, asta este. Nu avem ce să facem decât să încercăm ca până la ultimul joc, cu Aerostar Bacău, din ultima etapă din acest an, să reușim să aducem 13-14 jucători și de la Centrul de Copii și Juniori, să putem să terminăm campionatul fără amânări, lucruri dintr-astea care să ne țină pe loc.

Îmi doream foarte mult ca la testul făcut după meciul cu Petrolul, ca măcar jucătorii folosiți cu Petrolul să fie sănătoși și să iasă negativi. Pentru că și la meciul cu Petrolul am avut șase jucători pe care nu am putut să-i folosesc.

Dacă aveam toți jucătorii negativi la meciul cu Steaua, eu zic că puteam să facem un joc bun”, a mai spus Ilie Stan.

În acest moment, în Liga 2 sunt alte cinci meciuri rămase restante, iar ultimul, Ripensia – Farul, are loc la data de 14 decembrie.

SCM Gloria Buzău ocupă locul 7 în clasamentul Ligii 2 după 14 etape și 13 meciuri disputate, cu 20 de puncte acumulate în acest interval.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/veste-soc-la-buzau-scm-gloria-are-o-multime-de-noi-cazuri-de-covid-19-si-nu-joaca-meciul-cu-fcsb-din-16-imile-cupei-romaniei-partida-va-fi-decisa-la-masa-verde-19159919

Marius ANGHEL 28 Nov. 2020, 20:46 Cupa României
Pe aceeași temă