SC Oțelul a pierdut cu Gloria Buzău, Dorinel Munteanu a taxat fotbaliștii: ”Anumiți jucători n-au ce căuta aici! Vor pleca”

Andrei PASCU 09 Dec. 2022, 18:00 Cupa României
SC Oțelul a pierdut cu Gloria Buzău, Dorinel Munteanu a taxat fotbaliștii: ”Anumiți jucători n-au ce căuta aici! Vor pleca”

Partida cu Gloria Buzău a fost ultima pentru anumiți jucători de la SC Oțelul, Dorinel Munteanu fiind vizibil nemulțumit de modul în care a fost tratat meciul din Cupa României, pierdut cu 0-2. Din acest motiv, încă de la interviurile de la finalul confruntării a afirmat antrenorul că va renunța la câțiva dintre ei.

Dorinel Munteanu, supărat pe fotbaliști după eșecul cu Gloria Buzău. A accentuat din nou ideea că vor pleca trei-patru jucători de la SC Oțelul

Dorinel Munteanu afirma încă de zilele trecute că are trei-patru jucători pe lista neagră, lucru pe care l-a reconfirmat și după duelul de joi seară, detaliu despre care a vorbit mai mult decât evoluția în sine din meci, despre cum s-a comportat echipa.

Prima repriză a fost scoasă în evidență de Dorinel Munteanu, fiind multe erori personale la formația din Galați. Spera la mai mult, o tresărire de orgoliu din partea celor care se știau luați în calcul de plecare, iar acum nu mai este cale de întoarcere, motiv pentru care încă de joi seară a anunțat Munteanu, în vestiar, cine nu mai continuă.

Vanja Markovic și Yevhen Bokhashvili, printre jucătorii care vor pleca de la SC Oțelul?

Rămâne ca SC Oțelul să facă și anunțul public, pentru că antrenorul nu a numit și în fața camerelor la cine va renunța. Doi dintre ei ar putea fi Vanja Markovic și Yevhen Bokhashvili, care au fost înlocuiți încă din minutul 33 în confruntarea cu formația lui Adrian Mihalcea.

Chiar dacă a prins 11 meciuri pentru SC Oțelul în Liga 2 în acest sezon, Markovic a fost de cele mai multe ori trimis pe teren din postura de rezervă. De partea cealaltă, Bokhashvili tot variantă de rezervă a fost de cele mai multe ori pentru Dorinel Munteanu, prinzând opt partide până acum.

Îmi este greu să trec peste orice înfrângere. La cum ne-am prezentat în prima repriză, era clar că adversarul este peste noi, parcă era într-o ligă superioară. Am făcut o primă repriză extraordinar de slabă. Am dat posibilitatea adversarilor să fie periculoși, să aibă ocazii. Am greșit individual.

În repriza a doua am jucat mai bine, am avut ocazii, dar tot pe o eroare personală am primit al doilea gol. Am încercat! În repriza a doua am salvat acest joc, dar a fost pentru anumiți jucători finalul experienței la Oțelul.

Noi avem un obiectiv, trebuie să îl îndeplinim și, cu părere de rău, din seara asta anunț trei-patru care nu mai fac parte din lot. Nu a fost un obiectiv pentru mine Cupa României, dar voiam să ne arătăm caracterul.

Anumiți jucători nu l-au demonstrat și nu au ce să caute la Oțelul Galați. Am avut un an minunat, dar ultima impresie contează și pentru mine această impresie îmi pune foarte multe semne de întrebare. Pentru mine, ultimul joc trebuia abordat altfel și nu accept așa ceva!

Cum am spus, le-am urat jucătorilor vacanță plăcută, din seara asta sunt liberi. Pe 9 ianuarie ne revedem, stăm câteva zile la Galați și apoi mergem în pregătire la Vatra Dornei”, a spus Dorinel Munteanu după partida cu Gloria Buzău.

SC Oțelul a terminat grupa de Cupa României pe ultimul loc, cu un singur punct

SC Oțelul a terminat pe ultimul loc Grupa B a Cupei României în urma eșecului cu Gloria Buzău, cu un singur punct. A mai înregistrat, pe lângă înfrângerea cu buzoienii, un 0-1 cu CS Mioveni și un 0-0 cu FCSB.

Clasamentul final al Grupei B:

  1. UTA – 7 puncte
  2. CS Mioveni – 6 puncte
  3. FCSB – 5 puncte
  4. Gloria Buzău – 3 puncte
  5. FC Botoșani – 3 puncte
  6. SC Oțelul – 1 punct

Referitor la partida dintre SC Oțelul și Gloria Buzău, oaspeții s-au impus în urma reușitelor lui Dragoș Lazăr și Alexandru Boiciuc, din minutele 29 și 50.

  • SC Oțelul: R. Pop – Andr. Rus, Ghiocel (cpt.), Azinovic, D. Panait, V. Markovic (I. Neagu 33′), Cisotti (Mih. Adăscăliței 71′), Gorovei, Jardan (Berisha 74′), Bokhashvili (Cireș 33′), Mitoi (Laur. Maxim 46′)
    Rezerve neutilizate: Dur-Bozoancă – Ilieș, Yabre, Sîrghi

Foto și video: SC Oțelul

https://liga2.prosport.ro/seria-1/sc-otelul-a-facut-raportul-pe-2022-si-e-pe-plus-promovarea-in-liga-2-si-sansa-la-play-off-ul-evidentiate-presedintele-marian-brailescu-meritul-principal-e-al-generalului-dorinel-munteanu-19256262

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/ultimele-reprezentante-ale-ligii-2-si-ligii-3-in-cupa-romaniei-au-fost-eliminate-in-faza-grupelor-au-fost-stabilite-meciurile-din-sferturile-de-finala-19256258

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/cupa-romaniei-ultimele-meciuri-din-faza-grupelor-sc-otelul-gloria-buzau-se-joaca-de-la-ora-2000-tot-atunci-incep-si-partidele-de-la-botosani-si-mioveni-19256186

https://liga2.prosport.ro/seria-1/romania-u19-si-a-aflat-adversarele-de-la-turul-de-elita-de-cine-trebuie-sa-treaca-pentru-calificarea-la-euro-19256190

 

Andrei PASCU 09 Dec. 2022, 18:00 Cupa României
Pe aceeași temă