Mihai Iosif, start promițător la Minaur Baia Mare. Antrenorul a văzut primele părți bune în partida cu Campionii FC Argeș din Cupa României, dar a remarcat și unde trebuie lucrat

Răzvan STÎNGĂ 20 Oct. 2022, 18:08 Cupa României

Mihai Iosif a început cu dreptul aventura de la Minaur Baia Mare, alături de care, în prima etapă a grupelor Cupei României, a scos, pe teren propriu, un punct în fața formației Campionii FC Argeș, din SuperLiga României. S-a terminat 0-0, iar antrenorul echipei din Liga 2 a evidențiat lucrurile pozitive.

Mihai Iosif a remarcat un plus de atitudine din partea jucătorilor săi, ceea ce cerea, în primul rând, și în momentul prezentării oficiale la echipă, miercuri, cu o zi înaintea partidei cu piteștenii.

Mihai Iosif, început promițător cu Minaur Baia Mare. Remiză cu Campionii FC Argeș în grupele de Cupa României

Minaur Baia Mare și-a atins scopul pentru jocul din Cupa României, întrucât o remiză e clar un punct de plecare odată cu noul început, după schimbările de la nivelul staffului tehnic. Mihai Iosif a remarcat mai multe detalii pozitive în apărare, fundașii fiind, de cele mai multe ori, siguri, acum urmând să se axeze mai mult pe faza de atac.

Jucătorii din față nu au arătat neapărat rău, iar cu puțin noroc, dar și cu ceva inspirație în ultimii metri, Minaur Baia Mare putea spera la marcarea unui gol care să aducă victoria cu Campionii FC Argeș.

Un joc de luptă, echilibrat, în care o neatenție a uneia dintre echipe putea să încline balanța, dar cred că a fost un rezultat echitabil per total. Ca atitudine sunt foarte mulțumit, felicit băieții, dar cu timpul sper să îmbunătățim lucrurile pe faza de atac.

Cred că am avut o organizare bună defensivă, dar fotbalul se joacă pe goluri și îmi doresc să înscriem, pentru a aduce puncte”, a spus Mihai Iosif, la microfonul DigiSport.

Minaur Baia Mare, duel cu FC Hermannstadt în runda a 2-a a grupelor de Cupa României

Minaur Baia Mare și Campionii FC Argeș se mai află în grupa de Cupa României cu CS Ocna Mureș, Universitatea Craiova, Chindia Târgoviște și FC Hermannstadt. Clasamentul, după prima etapă, arată astfel:

1. Universitatea Craiova 1 1 0 0 2-0 3 puncte
2. CS Ocna Mureş 1 1 0 0 1-0 3
3. Campionii FC Argeş 1 0 1 0 0-0 1
4. Minaur Baia Mare 1 0 1 0 0-0 1
5. Chindia Târgovişte 1 0 0 1 0-1 0
6. FC Hermannstadt 1 0 0 1 0-2 0

În etapa a 2-a, Minaur Baia Mare va întâlni FC Hermannstadt, tot pe teren propriu.

Mihai Iosif, pregătit de victorie în partida din Liga 2, cu CS Comunal Șelimbăr

Acum, Mihai Iosif are de pregătit primul joc din Liga 2, cu CS Comunal Șelimbăr, de pe teren propriu. Duelul va avea loc duminică, de la ora 11:00.

Următorul pas e duminică, meci în campionat. Ne dorim victoria, pentru că echipa are un singur punct în ultimele cinci etape și sper să facem oamenii fericiți”, a spus Mihai Iosif cu privire la meciul de la finalul săptămânii.

Minaur Baia Mare e pe locul 16 din 20 de echipe în Liga 2, cu 9 puncte după 10 meciuri. E la egalitate cu locul 17, Unirea Constanța, în fața căreia a cedat runda trecută, scor 0-1, și la două puncte de poziția a 15-a, Progresul Spartac.

Foto: Minaur Baia Mare

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/cupa-romaniei-faza-grupelor-sc-otelul-si-minaur-baia-mare-joaca-astazi-meciul-de-la-galati-incepe-de-la-ora-1500-19250385

https://liga2.prosport.ro/seria-1/minaur-baia-mare-ar-putea-avea-stadion-nou-peste-cativa-ani-primarul-catalin-chereches-pare-decis-sa-inceapa-proiectul-si-asteapta-raspunsul-autoritatilor-la-cat-se-ridica-investitia-19250403

https://liga2.prosport.ro/seria-1/mihai-iosif-prezentat-oficial-la-minaur-baia-mare-am-venit-din-dorinta-de-a-promova-sezonul-viitor-primarul-catalin-chereches-caracterizare-interesanta-e-antrenor-de-pe-19250207

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ciprian-danciu-a-iesit-din-scena-ca-un-domn-tot-ce-am-facut-la-minaur-baia-mare-am-facut-cu-sufletul-mesaj-pentru-jucatori-si-raspuns-pentru-contestatari-daca-nu-jignesc-19249968

https://liga2.prosport.ro/seria-1/contestatul-ciprian-danciu-a-reziliat-cu-minaur-baia-mare-viceprimarul-a-dat-o-iar-in-bara-si-l-a-numit-prieten-dupa-ce-i-a-pus-la-indoiala-caracterul-noul-antrenor-ca-si-numit-19249886

Răzvan STÎNGĂ 20 Oct. 2022, 18:08 Cupa României
Pe aceeași temă