Interes crescut pentru meciul Corvinul Hunedoara – CFR Cluj, din sferturile Cupei României. Stadionul ”Michael Klein” va fi plin

Andrei PASCU 26 Mar. 2024, 15:01 Cupa României
Interes crescut pentru meciul Corvinul Hunedoara - CFR Cluj, din sferturile Cupei României. Stadionul ”Michael Klein” va fi plin

Corvinul Hunedoara este singura echipă din Liga 2 rămasă în Cupa României în acest sezon. A ieșit din grupe, iar în sferturi va întâlni, marți, 2 aprilie, CFR Cluj, pe teren propriu. Fanii sunt dornici să vadă cum se descurcă echipa lui Florin Maxim contra fostei campioane a României și au cumpărat un număr important de bilete.

Chiar dacă mai este o săptămână până la partida care va avea loc pe Stadionul Michael Klein, s-au dat deja 3.500 de tichete până luni seară. Astfel, organizatorii au suplimentat numărul de bilete scos la vânzare în online.

Interes crescut pentru meciul Corvinul Hunedoara – CFR Cluj, din sferturile Cupei României

Corvinul Hunedoara se numără printre echipele din Liga 2 cu cel mai mare număr de fani la meciurile de pe teren propriu. Așa se va întâmpla și contra CFR-ului, iar evenimentul este cu atât mai important pentru că va avea loc în nocturnă. Mai mult ca sigur tribunele vor fi plinte, iar cele 16.000 locuri vor fi ocupate.

În plus, poate fi ultimul meci mare pe care Corvinul Hunedoara îl va juca pe actuala construcție. Autoritățile locale au oferit informații tot mai multe despre planul unei noi arene, care va avea 10.000 de locuri și despre care Liga2.ro a scris chiar la începutul acestei luni.

UPDATE – NUMĂRUL DE BILETE DISPONIBILE ON-LINE VA FI SUPLIMENTAT MÂINE DIMINEAŢĂ!

Vă mulţumim pentru interesul manifestat. De asemenea, din cauza cererii mari, procesarea comenzilor durează mai mult decât anticipam, dar biletele vor fi emise, în timp util, pe adresele de e-mail indicate.

Hai, Corvinu’!

Fii parte din poveste! | Sunt 3.500 de bilete vândute deja pentru duelul din Cupa României Betano cu Fotbal Club CFR 1907 CLUJ! (…)”, a notat pe pagina de Facebook Corvinul Hunedoara, luni seară (25 martie).

 

Corvinul Hunedoara întâlnește Gloria Buzău până la jocul contra CFR Cluj

Până atunci, Corvinul Hunedoara va juca primul meci în play-off-ul Ligii 2. Va intra prima în această ultimă parte a sezonului, alături de Gloria Buzău, pe care o va întâlni joi, 28 martie, de la ora 19:00, în format live-text pe Liga2.ro.

  • Programul primei etape din play-off-ul Ligii 2 este disponibil AICI!

Înainte de prima rundă din play-off-ul Liga 2, Corvinul Hunedoara este pe locul 3, cu 37 de puncte, la cinci puncte de locul 1, CSC Șelimbăr, și la trei puncte de locul 2, Unirea Slobozia. Are avans de trei lungimi peste Gloria Buzău (locul 4), patru peste CS Mioveni (locul 5) și cinci peste FK Miercurea Ciuc (locul 6).

După întâlnirea contra CFR Cluj din Cupa României, Corvinul va disputa al doilea meci din play-off, contra CSC Șelimbăr, dar în deplasare.

Foto: Corvinul Hunedoara

https://liga2.prosport.ro/seria-1/gloria-buzau-intalneste-corvinul-pentru-a-doua-oara-in-luna-martie-acum-in-deplasare-si-in-play-off-19304012

https://liga2.prosport.ro/seria-1/echipele-participante-in-editia-2023-2024-de-liga-2-si-antrenorii-lor-pe-parcursul-sezonului-regular-19304001

https://liga2.prosport.ro/seria-1/programul-primei-etape-din-play-off-ul-si-play-out-ul-ligii-2-19303997

https://liga2.prosport.ro/liga-3/acs-medias-asteapta-banii-de-la-consiliul-local-medias-19303986

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-alexandria-a-pierdut-la-limita-amicalul-cu-fcu-craiova-fc-19303974

Andrei PASCU 26 Mar. 2024, 15:01 Cupa României
Pe aceeași temă