Gloria Buzău continuă parcursul în Cupa României! Succes la diferență cu CS Blejoi, dar Cristian Pustai are alte probleme: ”În momentul de față nu avem o echipă de start certă”

Andrei PASCU 15 Sep. 2022, 17:48 Cupa României

Gloria Buzău a abordat partida din turul 3 al Cupei României, cu CS Blejoi, la fel ca alte multe echipe din Liga 2 care au jucat în aceeași fază a competiției, cu fotbaliști care nu au evoluat prea mult în campionat. Cu toate acestea, s-a impus la scor în fața clubului din Liga 3, scor 4-0.

Cristian Pustai le-a dat șanse și altor fotbaliști să arate ce pot, dar a recunoscut că schimbările nu sunt neapărat ceva nou pentru Gloria Buzău. În primele șase etape din Liga 2, antrenorul a fost nevoit să facă mai multe modificări în primul 11, iar asta nu din cauza accidentărilor sau suspendărilor, ci pentru că nu a găsit formula ideală.

Gloria Buzău, victorie fără probleme cu CS Blejoi. Reacția antrenorului Cristian Pustai

Meciul cu CS Blejoi a fost folosit de Cristian Pustai pentru a avea o idee mai clară asupra celei mai bune echipe de start pe care o poate pune în teren în meciurile din Liga 2, dar, cu toate acestea, vrea un parcurs lung și în Cupa României, obiectiv pe care l-a avut și în sezonul precedent.

Am tratat cu respect și anul trecut Cupa României, și în acest an ne dorim acest lucru. E un moment în care jucătorii trebuie să joace, meciul e cel mai bun antrenament, iar din acest motiv tratăm Cupa României cu seriozitate.

(N.r. – Au evoluat fotbaliștii care au prins mai puține minute în campionat) Nu neapărat că nu sunt titulari, dacă luăm cele șase etape și-l scoatem pe Relu Stoian, au evoluat mulți jucători în total. Nu pot să spun în momentul de față că avem o echipă de start certă, nu am găsit formula ideală”, a spus Cristian Pustai, după victoria cu CS Blejoi.

  • Gloria Buzău a început partida cu CS Blejoi în formula: Wynney – Oteliță, D. Vîrtej, Wiktorski, Uțiu, Honciu (cpt.), Gaitan, Al. Munteanu, Dr. Lazăr, Neicuțescu, Boiciuc
    Din postura de rezerve au început meciul: Alb. Popa – A. Lopez, Blejdea, Cr. Ciobanu, Trebotic, A. Manea, Sg. Pîrvulescu, M. Ivan

Gloria Buzău, 1-0 la pauză, 4-0 la final cu CS Blejoi

Gloria Buzău a condus cu 1-0 la pauza partidei cu CS Blejoi, diferența fiind făcută de Daniel Lazăr, autor al golului din minutul 33. În partea a doua buzoienii au marcat de trei ori. Prima dată a înscris Pablo Gaitan, în minutul 51, iar ulterior, în minutul 63, Tiberiu Giuroiu și-a marcat un autogol. Scorul final a fost stabilit când mai erau 15 minute din timpul regulamentar, de Andrei Blejdea.

Gloria Buzău, meci cu Dinamo în etapa a 7-a din Liga 2

Gloria Buzău are 10 puncte după șase runde de Liga 2, se află pe locul 9, dar același punctaj îl mai are și echipa de deasupra ei, ocupanta poziției a 8-a, Progresul Spartac. Primele trei locuri în campionat sunt ocupate de Unirea Slobozia (13 puncte), Politehnica Iași (13 puncte) și Unirea Dej (13 puncte).

În etapa a 7-a, duminică, de la ora 11:00, Gloria Buzău va juca pe terenul propriu, cu Dinamo, într-o confruntare care va fi în format live-text pe Liga2.ro.

Foto și video: Gloria Buzău

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/turul-3-cupa-romaniei-primele-doua-jocuri-din-cele-programate-astazi-incep-de-la-ora-1500-la-resita-si-la-moreni-unde-evolueaza-poli-timisoara-si-steaua-19245301

 

 

Andrei PASCU 15 Sep. 2022, 17:48 Cupa României
Pe aceeași temă