”FC U” Craiova schimbă echipa în Cupa României. Decizia lui Nicolo Napoli pentru meciul cu CSM Reșița: ”A venit rândul lor să joace și sunt sigur că vor profita de această posibilitate”

Andrei PASCU 05 Oct. 2020, 15:16 Cupa României
”FC U” Craiova schimbă echipa în Cupa României. Decizia lui Nicolo Napoli pentru meciul cu CSM Reșița: ”A venit rândul lor să joace și sunt sigur că vor profita de această posibilitate”

U Craiova 1948 SA va juca miercuri, de la ora 14:30, pe teren propriu, primul meci din actuala ediție a Cupei României, cu CSM Reșița. Antrenorul Nicolo Napoli va trimite pe teren, după cum a afirmat, jucători care au evoluat mai puțin în partidele din acest debut de sezon de Liga 2. Pe titularii de drept vrea să îi menajeze pentru disputa din următoarea etapă de campionat, cu Rapid, a doua clasată.

Nicolo Napoli: ”Vom face totul pentru victorie și sper să ne calificăm în faza următoare a competiției” 

În ciuda acestui aspect, ”principalul” italian vrea un parcurs cât mai lung și în Cupa României. Decizia utilizării fotbaliștilor care au evoluat mai puțin până acum a fost luată și pentru a vedea cum se comportă aceștia într-un alt context, diferit de cel al antrenamentelor sau al meciurilor în care au fost utilizați mai puțin.

”Urmează pentru noi două meciuri grele, dar deși respectăm Cupa României, totuși lupta pentru promovare este mult mai importantă pentru noi. Eu am un lot numeros și am încredere în toți jucătorii pe care îi antrenez. În partida cu Reșița, am ales mă bazez pe fotbaliștii care au evoluat mai puțin sau chiar deloc în campionat.

A venit rândul lor să joace acum și sunt sigur că vor profita de această posibilitate. Vom face totul pentru victorie și sper să ne calificăm în faza următoare a competiției”, a spus Nicolo Napoli pentru Ediție.

Turul 3 din Cupa României debutează marți, 6 octombrie 

Federația Română de Fotbal a stabilit programul celui de-al treilea tur al fazei naționale a Cupei României, ediția 2020/2021. De această dată, jocurile nu se vor disputa pe parcursul unei singure zile, ci în decurs de trei. Bineînțeles, cele 21 de meciuri au loc într-o singură manșă eliminatorie, iar determinarea lor a avut loc prin împerechere pe baza criteriului geografic.

Primele șase partide au loc marți, 6 octombrie, de la ora 14:30, miercuri, 7 octombrie, de la aceeași oră, sunt stabilite 13 meciuri, iar joi, 8 octombrie, au loc ultimele două întâlniri, una de la ora 14:30, iar alta de la ora 17:30.

Programul Cupei României, turul 3

U Craiova 1948 SA este liderul Ligii 2, cu 14 puncte 

U Craiova 1948 SA este pe primul loc în Liga 2, cu 14 puncte, cu unul mai mult decât următoarea clasată, Rapid. După șase etape, oltenii au obținut patru victorii (4-1 cu Ripensia, 2-1 cu Dunărea Călărași, 4-2 cu Viitorul Pandurii, 2-1 cu CSM Slatina) și două egaluri (1-1 cu FK Csikszereda, 3-3 cu Fotbal Comuna Recea). În runda a șaptea, după confruntarea cu CSM Reșița din Cupa României, formația pregătită de Nicolo Napoli va juca pe teren propriu cu Rapid. Partida este programată sâmbătă, 10 octombrie.

Foto: Fotbal Club Universitatea Craiova 1948

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/meciurile-turului-3-al-cupei-romaniei-si-cele-trei-zile-in-care-se-disputa-u-cluj-si-alte-noua-echipe-din-liga-2-intra-in-competitie-fc-u-craiova-a-fost-pusa-sa-j-19150374

https://liga2.prosport.ro/seria-1/nicolo-napoli-dupa-nebunia-de-meci-de-la-recea-unde-fc-u-craiova-a-condus-de-doua-ori-si-a-fost-aproape-inclusiv-sa-piarda-am-incercat-sa-fortam-dar-asta-a-fost-19150777

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fotbal-comuna-recea-fc-u-craiova-incepe-la-ora-1100-maramuresenii-viseaza-la-o-noua-surpriza-precum-cea-cu-rapid-19150615

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fotbal-comuna-recea-spera-la-inca-un-succes-de-rasunet-nae-constantin-dupa-partida-cu-fc-u-craiova-se-putea-mai-mult-nu-s-a-vazut-diferenta-de-valoare-19151029

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-6-sase-meciuri-incep-la-ora-1100-prinde-echipele-din-top-5-care-joaca-sunt-asu-poli-petrolul-si-dunarea-calarasi-19150611

Andrei PASCU 05 Oct. 2020, 15:16 Cupa României
Pe aceeași temă