Orac a DEMISIONAT de la FC Botosani! Vine Popovici?

12 Sep. 2012, 10:34 Faza națională
Orac a DEMISIONAT** de la FC Botosani! Vine Popovici?

Costel Orac nu mai este antrenor la FC Botoșani. Fostul dinamovist și-a dat aseară demisia de la club, asta după ce i-a anunțat pe acționari și pe jucători. Orac și-a motivat decizia prin faptul că nu vrea să pună în pericol obiectivul clubului botoșănean, acela de a ajunge în Liga 1. Cel mai probabil noul antrenor va fi Cristi Popovici.

Orac: „€œPostul oricărui antrenor este în pericol dacă nu are rezultate. E bine că ne-am calificat”

De remarcat că antrenorul principal al echipei FC Botoșani, Costel Orac, a declarat la conferința de presă de la finalul jocului de la Bacău că lipsa rezultatelor poate fi o problemă pentru un antrenor.

„€œNe așteptam să fie un meci greu, știam că Bacăul e o echipă bună, o echipă ambițioasă, o echipă care își dorește promovarea, însă din păcate ceea ce mă deranjează este că avem ocazii singur cu portarul și ratăm foarte mult. E bine că ne-am calificat, dar era mult mai normal și mai bine dacă scăpam de prelungiri și de penalty-uri, pentru că e o oboseală în plus. Trebuie să ne revenim și în campionat, avem un meci greu la Galați, însă până la urmă e bine că am spart gheața, chiar dacă am obținut o victorie după loviturile de la 11 metri. Postul oricărui antrenor este în pericol dacă nu are rezultate. Eu sper că ușor ușor, echipa va întră în normal și sper că această victorie să le ridice puțin moralul jucatorilor” , a declarat Costel Orac.

VEZI IMAGINI DE LA MECIUL DE CUPĂ‚ DINTRE SC BACĂ‚U ȘI FC BOTOȘANI

Sursa: Gazeta de Botoșani
Foto: Eduard BLAGA

12 Sep. 2012, 10:34 Faza națională
Pe aceeași temă