CF Brăila i-a pus piedică Gloriei în Crâng

După eșecul din campionat, Gloria Buzău a suferit, marți, încă unul. De această dată în Cupa României, de unde a fost eliminată de CF Brăila. Aceasta din urmă s-a impus la limită, scor 1-0, în meciul disputat chiar pe terenul grupării din Crîng.

Prima ocazie a partidei a aparținut gazdelor, însă, Dumitrescu (11) a reluat din 14 metri, puțin pe lângă stâlpul din stânga porții. Oaspeții au replicat și ei prin Frunză (18), al cărui șut expediat de la marginea careului s-a dus peste transversală. Ceva mai târziu, buzoienii au irosit o nouă șansă de a deschide scorul când Burlacu (22), scăpat singur spre poartă a tras de la numai opt metri în goalkeeperul brăilean. La o altă acțiune ofensivă, Pușcașu(32), aflat în poziție ideală a reluat din șapte metri, dar mingea a căzut pe plasa de sus, spre dezamăgirea celor aproximativ 500 de spectatori.

În repriza secundă, echipa oaspete s-a dovedit mai pragmatică și după „trasorul” de la 25 de metri al lui Frunză (66), care a zguduit bara transversală, a picat și golul. Acesta a fost marcat de Dima (70), mijlocașul oaspeților fructificând cu un șut din interiorul careului, centrarea lui G.Iordache.

Peste doar câteva minute, brăilenii au trimis din nou mingea în transversală prin același Frunză (74) care a șutat puternic de la distanță. Jucătorii lui „Vioară” au încercat să ducă meciul în prelungiri, dar totul a fost în zadar și astfel, CF Brăila s-a calificat în faza următoare a competiției.

GLORIA BUZĂ‚U – CF BRĂ‚ILA 0-1 (0-0) Dima 70

Stoicescu – A. Iordache (min.82 R. Dumitru), Amet, Agache, G. Ghiță – G. Marcu, Pușcașu (min.77 L. Pîrvu) – Cl. Dumitrescu, Bobe, Burlacu – Răduca (min.67 Damaschin)
Antrenor: Viorel Ion

Comănescu – D. Spiridon, Necoară, L. Ivan, Stănciulescu – Frunză, Ndigwe (min.81 Petean),G. Iordache, Dima – Onofraș (min. 67 Agbleta), St. Nicoliță (min.90 B. Spătaru)
Antrenor: Alin Pânzaru

Articol și foto de Adi SOARE

Pe aceeași temă