Cătălin Anghel, față în față cu fosta echipă: „Ne dorim foarte mult să mergem mai departe”

Mihai Andries 25 Sep. 2014, 09:00 Faza națională
Cătălin Anghel, față în față cu fosta echipă:**

Stadionul „Flacăra” din Năvodari găzduiește, astăzi, de la ora 16.00, meciul de fotbal dintre Săgeata și FC Viitorul, contând pentru 16-imile de finală ale Cupei României. Fiind echipă de Liga I, Viitorul debutează cu această ocazie în competiție, în vreme ce gazdele de la Săgeata au trecut de un tur, în care au învins FC Farul în deplasare, scor 3-1 după prelungiri. Biletul la meci costă 10 lei (intrare generală).

„În primul rând, e meritul băieților că ne-am calificat în 16-imi și jucăm contra unei echipe de Liga 1. Ne dorim foarte mult să mergem mai departe. Va fi un meci foarte interesant și chiar îmi pare rău că nu e televizat. Va fi o partidă specială, pentru că așa sunt toate întâlnirile de Cupă. Cred că va fi o dispută spectaculoasă. Chiar dacă are mulți jucători tineri, Viitorul a acumulat o experiență în Liga I. Cred foate mult în capacitatea elevilor mei de a face un meci bun și a merge mai departe”, a declarat Cătălin Anghel, antrenorul Viitorului.

„Sper ca meciul să fie frumos, iar noi să ieșim învingători. Pentru mine ar însemna mult să avansăm în competiție. Ne trebuie dăruire, combativitate și să fim primii la minge. Suntem o echipă mai matură decât Viitorul, iar acest capitol se poate dovedi decisiv în stabilirea câștigătoarei. Suntem pregătiți pentru orice, chiar și pentru penalty-uri”, a spus și fundașul Ionuț Ursu. Un alt fotbalist al Săgeții, Dusan Dunjic, a arătat: „Viitorul este o echipă foarte bună, dar fără o experiență deosebită. Victoria e importantă pentru noi. Trebuie să fim agresivi pe teren”

Tot astăzi, în 16-imi se mai joacă meciurile: de la ora 16.00 – FC Caransebeș – CSU Craiova, FC Bihor – U Cluj (în direct la Digi Sport 1); de la ora 18.00 – CS Mioveni – Astra Giurgiu (în direct la Sport.ro); de la ora 20.30 – ACS Berceni – Steaua București (în direct la Pro TV). Partidele de astăzi sunt ultimele din faza 16-imilor.

Sursa: Ziua Constanța
Foto Alexandru RAITA

Mihai Andries 25 Sep. 2014, 09:00 Faza națională
Pe aceeași temă