Politehnica a făcut o nouă victimă: AS Bacova a luat opt goluri la Timișoara

Marius ANGHEL 05 Nov. 2012, 10:35 Faza județeană

ASU Politehnica Timișoara a învins, în etapa a 12-a a campionatului județean, cu 8-0 (5-0) pe AS Bacova. Golgheterul echipei, Adrian Marchiș, a înscris patru goluri, Popoviciu a punctat de două ori din afara careului, Nicolaie și Cioroagă au marcat și ei câte un gol, iar Iosif Rotariu a fost, din nou, omul cu pasele decisive.

Jucătorii antrenați de Toni Foale s-au distrat pe teren, în ritmurile impuse de galerie. Atmosfera de pe stadionul Știința a fost la fel de frumoasă ca și la celelalte meciuri din acest sezon. A avut, însă, loc și un eveniment nefericit. Tânărul Alexandru Florea (18 ani) a suferit o accidentare la gleznă, la câteva minute după ce a intrat pe teren, când scorul era 7-0. Un jucător al oaspeților a intrat dur într-un duel cu Florea și a primit direct cartonașul roșu.

În aceeași etapă, Progresul Racovița a câștigat cu 8-1 împotriva lui Liebling. Echipa din Racovița, care s-a impus în acest sezon și la Timișoara, și-a câștigat toate meciurile până acum și are cinci puncte avans față de Politehnica.

Marius ANGHEL 05 Nov. 2012, 10:35 Faza județeană
Pe aceeași temă