Oneștiul a ratat șansa de a reveni în primele trei ligi. FCM Dinamo s-a retras din campionat

Marius ANGHEL 06 Mar. 2015, 13:40 Faza județeană
Oneștiul a ratat șansa de a reveni în primele trei ligi.** FCM Dinamo s-a retras din campionat

Speranțele orașului Onești de a reveni cu o echipă de fotbal în primele trei ligi s-au năruit în această iarnă. FCM Dinamo, echipa în care își puneau toată încrederea s-a retras din campionatul Ligii a IV-a Bacău.

Aflată în colaps financiar, gruparea de pe Trotuș a anuntat, joi, Asociația Județeană de Fotbal Bacău că se va retrage din campionat, activitatea clubului urmând a continua doar cu echipele de juniori republicani, anunță desteptarea.ro. FCM Dinamo Onești ocupa locul secund în Liga 4 și avea prima șansă la barajul de promovare, liderul SC Bacău II neavând acest drept după ce sezonul trecut nu s-a înscris în Liga 3.

Echipa din Onești a rămas fără susținere financiară în această iarnă, antrenorul Daniel Munteanu și jucătorii părăsind gruparea condusă de Constantin Florian.

„Eu vreau să încheiem pe primul loc, însă cred că ne putem atinge obiectivul și de pe locul secund. Nu cred că Sport Club II mai are drept de promovare după ce în vară nu s-a înscris în campionatul ligii a treiaspunea în luna decembrie antrenorul Daniel Munteanu.

În sezonul trecut, FCM Dinamo Onești a ratat promovarea în Liga 3 pentru un gol. Sau, mai exact, un autogol. Autogolul lui Marius Manea, care a condamnat-o pe FCM să piardă derby-ul promovării cu Sport Club II.

În acest weekend se reia campionatul cu următoarele meciuri:

UZU Dărmănești – AS Tescani
Măgura Cașin – SC II Bacău
Voința Gârleni – AS Tg. Ocna
AS Negri – CS Dofteana
CS Nicolae Bălcescu – CSM Moinești
AS Fl. Roșie Săscut – AS Filipești
AS Siretu – AS Gloria Zemeș
AS V. Oituz – FCM Dinamo Onești
, nu se dispută.
Vulturul Magirești stă.

Marius ANGHEL 06 Mar. 2015, 13:40 Faza județeană
Pe aceeași temă