UTA, oaspete pe propria arenă în fața Dumbrăviței? Mircea Rednic e mulțumit de adversarul din Play-off-ul Cupei României, dar nu-l desconsideră: ”În competiția asta au fost multe surprize”

Călin MNERIE 23 Aug. 2023, 14:30 Cupa României
UTA, oaspete pe propria arenă în fața Dumbrăviței? Mircea Rednic e mulțumit de adversarul din Play-off-ul Cupei României, dar nu-l desconsideră: ”În competiția asta au fost multe surprize”

Spre deosebire de sezonul trecut, primul în noul format pentru Cupa României, când a trebuit să se deplaseze până la Suceava pentru a-și lua biletele pentru grupele competiției, UTA a avut de această dată noroc la tragerea la sorți pentru Play-off-ul din acest an. Va călători 60 de kilometri până la marginea Timișoarei, pentru a da piept cu divizionara secundă CSC Dumbrăvița.

CSC Dumbrăvița – UTA e posibil să se joace la Arad

Iar dacă televiziunile deținătoare de drepturi TV ale competiției vor programa meciul în nocturnă, atunci partida se va juca 100 la sută la Arad, căci regulamentul prevede ca echipa gazdă să opteze pentru cel mai apropiat stadion cu nocturnă omologată. Dar, chiar și în cazul în care partida nu se va juca la lumina reflectoarelor, sunt șanse mari ca meciul să se dispute pe arena ”Francisc Neuman” și asta pentru că oricum CSC Dumbrăvița este plecată în ”exil” la Ghiroda pentru următoarele meciuri oficiale.

Până la această oră, conducătorii celor două echipe nu au luat legătura unii cu alții, fiindcă meciul abia a fost stabilit prin tragere la sorți de către FRF, dar acest lucru se va întâmpla în zilele ce urmează.

În sezonul trecut, CSC Dumbrăvița s-a calificat în grupe după ce în Play-off a trecut pe teren propriu, la lovituri de departajare, de divizionara secundă Poli Iași, iar în Play-off ar fi trebuit să organizeze jocurile cu Rapid și CFR Cluj, însă a preferat să meargă pe terenul acestora, chiar dacă s-a dus ca mielul la tăiere.

Mircea Rednic spune că tratează cu maximă seriozitate meciul cu CSC Dumbrăvița

Până una alta, Mircea Rednic s-a declarat mulțumit de tragerea la sorți, mai ales că va avea ocazia să-i vadă pe viu la treabă pe Fabiano Cibi, Răzvan Ristin, Marcel Mercioiu sau Bruce Nortey, jucătorii clubului UTA împrumutați la formația din județul vecin.

Totodată, ”Puriul” susține că e pățit și va face tot posibil să evite surprizele neplăcute.

Un meci foarte important pentru noi, mă bucur că este și o deplasare scurtă, tratăm Cupa cu maximă seriozitate pentru că este un obiectiv pentru noi. Vom deplasa prima echipă, am pățit în Cupă să fiu eliminat de echipe de eșalon inferior, atât la Dinamo, cât și la Rapid. Nu contează că Dumbrăvița este un adversar de liga secundă, în competiția asta au fost multe surprize. Mă bucur că îmi voi revedea și foștii elevi care activează acum acolo, îi pot vedea la lucru”, a declarat Rednic.

Cum UTA va juca luni seara cu FCSB în SuperLigă, cel mai probabil, duelul de Cupă cu CSC Dumbrăvița va fi programat joi.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/meciuri-play-off-cupa-romaniei-19281593

https://liga2.prosport.ro/seria-1/david-croitoru-s-a-despartit-rapid-de-csc-dumbravita-19281408

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csc-dumbravita-se-muta-la-ghiroda-19281363

Călin MNERIE 23 Aug. 2023, 14:30 Cupa României
Pe aceeași temă