Dinamo vrea revanșa în fața echipei Viitorul Pandurii! Ovidiu Burcă nu concepe ratarea grupelor de Cupa României: ”Tradiția ne obligă să mergem mai departe”. Analiza jocului de la Târgu Jiu

Andrei PASCU 27 Sep. 2022, 15:10 Cupa României
Dinamo vrea revanșa în fața echipei Viitorul Pandurii! Ovidiu Burcă nu concepe ratarea grupelor de Cupa României: ”Tradiția ne obligă să mergem mai departe”. Analiza jocului de la Târgu Jiu

Dinamo va întâlni o echipă din Liga 2 în play-off-ul Cupei României, pe Viitorul Pandurii, la Târgu Jiu, partidă care va avea loc joi, de la ora 21:30. Ovidiu Burcă vrea să-și ia revanșa în fața lui Florin Stîngă după jocul din campionat, disputat tot la Târgu Jiu, în care s-au impus gorjenii.

Dinamo vrea calificarea în grupele Cupei României. ”Câinii” nu concep înfrângerea cu Viitorul Pandurii

Viitorul Pandurii și Dinamo s-au întâlnit în etapa a 3-a a actualului sezon de Liga 2, iar echipa lui Florin Stîngă a câștigat cu 2-0. Acum, înaintea duelului din Cupa României, Ovidiu Burcă a promis că Dinamo va arăta altfel și că va fi un raport de forțe echilibrat în comparație cu meciul trecut.

Dinamo a mai crescut în joc, a dat din nou asigurări Ovidiu Burcă, antrenorul bucureștenilor declarând că accederea în grupele Cupei României este un obiectiv clar al clubului.

Ovidiu Burcă, reacție înainte de Viitorul Pandurii – Dinamo

Burcă nu-și face iluzii la un succes total în Cupa României, dar vrea evoluții cât mai bune din partea jucătorilor săi și un parcurs cât mai lung.

Întâlnim o echipă de Liga 2 care a început foarte bine acest sezon, o echipă puternică, va fi un moment al adevărului. I-am întâlnit la începutul campionatului, au câștigat, dar de atunci și până acum am progresat.

Pentru Dinamo, Cupa României este foarte importantă, tradiția ne obligă să mergem mai departe. Ar fi hazardat să spun că este un obiectiv Cupa României, dar vom lua meci cu meci. Obiectivul principal este să construiesc o echipă competitivă, altcineva care ar fi venit să spună că vrea să promoveze și să câștige Cupa României, cred că ar făcut niște afirmații mai mult pentru suporteri, emoționale.

Eu știu care sunt obiectivele noastre, Cupa României rămâne un obiectiv important al clubului. Eu cred că, în afară de meciul de la Buzău, suntem o echipa căreia îi place controlul jocului, îi place mult mingea. Cred că în multe meciuri am arătat un joc de calitate.

Dacă nu ești bine organizat, poți avea probleme, dar cred că echipa a progresat și sper să o arătăm și în meciurile oficiale”, a declarat Ovidiu Burcă despre meciul cu Viitorul Pandurii, de la Târgu Jiu.

Dinamo, victorie cu CS Tunari în turul 3 al Cupei României. Viitorul Pandurii a trecut de Flacăra Horezu

Dinamo a ajuns în play-off-ul Cupei României după victoria cu CS Tunari, scor 3-0, în timp ce Viitorul Pandurii a trecut de Flacăra Horezu cu 3-2, dar după reprizele adiționale. După 90 de minute, scorul a fost egal, 2-2.

Referitor la situațiile din Liga 2, Dinamo are două eșecuri la rând în campionat. După victoria cu Concordia Chiajna, scor 1-0, a cedat în fața Stelei, scor 1-2, iar apoi în fața Gloriei Buzău cu același scor, 1-2. Este pe locul 16, cu 6 puncte.

Viitorul Pandurii are trei victorii la rând în Liga 2, 1-0 cu CS Comunal Șelimbăr, 1-0 cu Poli Timișoara și 1-0 cu Progresul Spartac. Ocupă poziția a 9-a, cu 12 puncte.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dinamo-nevoita-sa-plece-din-bucuresti-dupa-sanctiunea-dictata-de-frf-unde-vor-disputa-cainii-urmatoarele-doua-partide-de-pe-teren-propriu-19246601

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ddb-vrea-sa-preia-pachetul-majoritar-de-actiuni-al-clubului-dinamo-reusim-sa-scapam-de-actionarii-balast-si-de-dinamo-badea-19246589

https://liga2.prosport.ro/seria-1/diverse/esec-onorabil-la-arad-in-fata-unei-forte-mondiale-romania-u20-a-cedat-la-limita-testul-cu-germania-u20-cu-trei-jucatori-din-liga-2-pusi-de-daniel-pancu-in-primul-11-19246577

https://liga2.prosport.ro/seria-1/diverse/daniel-pancu-sincer-despre-convocarile-facute-la-nationala-u20-a-romaniei-sunt-jucatori-care-in-mod-normal-nu-ar-fi-trebuit-convocati-dar-astept-progrese-8-sunt-de-la-cluburi-din-19246509

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dinamo-nu-stie-sa-gestioneze-relatia-cu-jucatorii-tineri-clubul-ofera-informatii-eronate-si-induce-fanii-in-eroare-19246487

 

 

 

 

Andrei PASCU 27 Sep. 2022, 15:10 Cupa României
Pe aceeași temă