CS Hunedoara a sperat la un miracol cu FCSB! Prima pe care au ratat-o jucătorii lui Florin Maxim | EXCLUSIV

Andrei PREOTU 23 Sep. 2021, 00:13 Cupa României

CS Hunedoara a sperat la un miracol cu FCSB, mai ales după ce a reușit să împingă meciul în prelungiri după ce a fost condusă cu 3-0. Jucătorii echipei din Liga 3 au avut o primă specială pentru o calificare istorică în optimile Cupei României. Partida s-a încheiat însă cu scorul de 5-3 pentru trupa din Liga 1.

ProSport a aflat că fotbaliștii lui Florin Maxim au fost motivați din punct de vedere financiar: 3.500 de lei prima de jucător, în cazul în care s-ar fi calificat mai departe în a doua competiție internă.

Suma este una importantă în condițiile în care vorbim de o formație de Liga 3, dar una mică pentru un fotbalist ca Olimpiu Moruțan, care a câștigat 17.000 de euro pe lună la FCSB, înainte să plece la Galatasaray.

Prima pe care au avut-o jucătorii de la CS Hunedoara la meciul cu FCSB

Jucătorii Hunedoarei nu s-au făcut de râs în prima parte, când au fost conduși cu 2-0, iar apoi au jucat formidabil în repriza secundă, reușind să revină de la 3-0 pentru FCSB, astfel că scorul a fost 3-3, după 90 de minute.

Meciul cu FCSB a fost unul de neuitat pentru jucătorii formației din Hunedoara, care au aflat înaintea partidei cu vicecampioana că au și o primă pe măsură.

După ce au reușit să marcheze de trei ori în ultima parte a meciului, jucătorii lui Florin Maxim chiar au sperat să încaseze banii promiși de conducerea clubului.

Dacă ar fi trecut de formația lui Edi Iordănescu, jucătorii echipei din Liga 3 ar fi încasat câte 3.500 de lei, din informațiile ProSport. Așa se explică faptul că adversara roș-albaștrilor n-a renunțat la luptă nici la scorul de 0-3 și a reușit să egaleze miraculos, profitând de faptul că jucătorii de la FCSB s-au relaxat prematur.

Și-au aflat primele după ce și-au cunoscut adversarul

Jucătorii echipei CS Hunedoara au aflat prima de joc pentru FCSB imediat după tragerea la sorți și i-au promis antrenorului că vor da totul pentru o victorie de neuitat. N-au fost departe de o surpriză colosală, însă FCSB ”s-a trezit” în prelungiri și a câștigat cu scorul de 5-3, după 120 de minute.

Raportat la sumele pe care le câștigă jucătorii din Liga 1, banii par puțini, însă pentru jucătorii de la Hunedoara ar fi fost salariul pe o lună de zile, în cazul celor mai mulți componenți ai lotului, ba chiar două salarii, în cazul altora aflați sub comanda lui Maxim.

  • Antonio Vlad (58′), Andrei Hergheligiu (70′) și Petre Simon (83′) au înscris pentru CS Hunedoara, în timp ce pentru FCSB au marcat Ianis Stoica (19′, 50′), Răzvan Oaidă (31′), Alexandru Musi (95′) și Valentin Gheorghe (98′).
  • CS Hunedoara în meciul cu FCSB: Șt. Lefter – Fl. Iacob, Garutti, Ant. Vlad, Trășcan – P. Simon (Ant. Dumitru 97′), Bradu (Mogoș 53′, Lupușor 112′), Giura (Rob. Cristian 91′), Laur. Buș (cpt.) – Hergheligiu, Arnăutu (Da Motta 53′). Rezerve neutilizate: D. Moldovan, Cobliș – Bortaș, Jairo.

Foto: Lucian Danciu (Mediafax Foto) și Răzvan Păsărică (Sport Pictures)

Andrei PREOTU 23 Sep. 2021, 00:13 Cupa României
Pe aceeași temă