Brașovenii așteaptă meciul cu Astra din optimile Cupei. Szabo: „Vrem să demonstrăm că ne putem bate cu echipele din Liga 1”

Marius ANGHEL 30 Sep. 2015, 13:44 Cupa României
Brașovenii așteaptă meciul cu Astra din optimile Cupei.** Szabo:

La sediul FRF avut loc miercuri tragerea la sorți pentru optimile Cupei României. În această fază a competiției, „stegarii” se vor duela cu Astra Giurgiu, liderul la zi al Ligii I. Meciurile din optimile Cupei României se vor disputa în perioada 27-29 octombrie, într-o singură manșă.

„Nu am avut noroc la tragerea la sorți. Vom juca cu Astra, poate cea mai în formă echipă din Liga I. Astra pornește cu prima șansă la calificare, dar și noi ne vom juca șansa în Cupa României mai ales că meciul se va disputa la Brașov. Până la acest meci din Cupă mai avem de disputat câteva meciuri importante în campionat pe care trebuie să le cîștigăm”, a spus Vasile Dochița, președintele lui FC Brașov. La rândul său, antrenorul Adrian Szabo spune că meciul cu Astra va fi unul al orgoliilor. „Va conta foarte mult forma de moment a celor două echipe cînd se va disputa meciul. Astra conduce acum Liga I, este o echipă bună și sunt convins că va fi un meci foarte greu. Va fi și un meci al orgoliilor, pentru că și noi vom dori să demonstrăm că ne putem bate de la egal la egal cu echipele de valoare din Liga I. Până la meciul cu Astra mai este mult timp, acum ne concentrăm asupra pregătirii meciului UTA din campionat”, a declarat Adrian Szabo.

Articol scris de Adi MARICA (Monitorul Expres)

Marius ANGHEL 30 Sep. 2015, 13:44 Cupa României
Pe aceeași temă