Alexandru Curtean vrea ca Șelimbăr să ia doar părțile bune din acest sezon de Cupa României. Mijlocașul, categoric după înfrângerea cu Petrolul

Răzvan STÎNGĂ 28 Sep. 2022, 22:06 Cupa României

CS Comunal Șelimbăr a ieșit cu fruntea sus din Cupa României, în ciuda faptului că a luat patru goluri de la Petrolul, într-o partidă care a avut loc în play-off-ul competiției. După ce Eugen Beza a lăsat de înțeles că a fost mulțumit, în mare parte, de evoluția jucătorilor săi, ideea a fost împărtășită și de Alexandru Curtean.

CS Comunal Șelimbăr a părăsit cu fruntea sus Cupa României, chiar dacă a cedat cu 0-4 cu Petrolul

Alexandru Curtean, în vârstă de 35 de ani, cu multă experiență la nivelul fotbalului românesc, a declarat că este încântat de momentele bune pe care le-a avut CS Comunal Șelimbăr, chiar dacă, în altă ordine de idei, se aștepta ca diferența dintre echipa sa și Petrolul să se facă la nivelul experienței.

Alexandru Curtean, încântat de momentele bune avute de CS Comunal Șelimbăr în partida cu Petrolul

Chiar dacă nici formația din Liga 2 nu o duce rău la nivelul jucătorilor cu trecut în prima ligă din România cel puțin, având în lot, pe lângă Curtean, nume precum Alexandru Dandea sau Daniel Tătar, până la urmă diferența s-a făcut în favoarea Petrolului.

Am făcut 60-70 de minute bune, am fost consistenți, am avut și ocazii la 0-1, am arătat cum ne dorim, dar mai avem de muncit. S-a văzut diferența de ligi și cam așa e când nu ești atent și te deschizi.

Cred că s-a văzut diferența de experiență, dar calitate avem, valoare cred că avem. Cam la experiență se face diferența. Gabi Tamaș joacă la 38 de ani și sunt sigur că va juca și sâmbătă (n.r. – în campionat). Noi trebuie să prindem experiență, creștem de la an la an. A fost tot mai bine de la an la an, dar trebuie să o ținem tot așa”, a spus Alexandru Curtean după jocul de la Mediaș, la microfonul DigiSport.

Alexandru Curtean, convins că Șelimbăr poate câștiga partida de sâmbătă, cu Steaua

Alexandru Curtean este convins că partida cu Petrolul nu va afecta moral CS Comunal Șelimbăr, ci din contră. Va ajuta echipa să crească, ba chiar va prinde și mai multă încredere și va arăta din ce în ce mai bine.

Acum, Curtean așteaptă duelul din campionat, de sâmbătă, din etapa a 8-a, cu Steaua.

Avem un meci important sâmbătă și trebuie să reușim lucruri bune în campionat. Jucăm cu o echipă din Liga 2, e important să câștigăm, să ne revenim fizic, psihic eu cred că o să fim bine. Am devenit un grup tot mai bun și cred că acum se va vedea și mai mult”, a mai afirmat Curtean.

CS Comunal Șelimbăr, două rezultate pozitive la rând în Liga 2

În Liga 2, CS Comunal Șelimbăr are două rezultate pozitive la rând, 1-1 cu Unirea Dej, acasă, și 1-0 cu Concordia Chiajna, pe terenul formației ilfovene. În etapa a 8-a, sibienii vor întâlni Steaua.

Foto: Valentin Macrea / Sport Pictures

Răzvan STÎNGĂ 28 Sep. 2022, 22:06 Cupa României
Pe aceeași temă