AFC Câmpulung Muscel a avut nevoie de prelungiri pentru a trece Olimpic Zărnești în turul 2 din Cupa României. Costin Lazăr: ”Mă așteptam să fie greu”

Andrei PASCU 08 Aug. 2024, 17:45 Cupa României
AFC Câmpulung Muscel a avut nevoie de prelungiri pentru a trece Olimpic Zărnești în turul 2 din Cupa României. Costin Lazăr: ”Mă așteptam să fie greu”

Echipele din Liga 2 nu au avut meciuri ușoare în turul 2 din Cupa României. FC Bihor Oradea a învins cu 2-1 Crișul Sântandrei, iar AFC Câmpulung Muscel a avut nevoie de reprizele adiționale pentru calificarea în runda a 3-a.

Formația pregătită de Costin Lazăr s-a aflat la egalitate cu echipa din Liga 3 – Olimpic Zărneşti, scor 2-2, la finalul celor 90 de minute, dar s-a impus, în cele din urmă, în urma unei reușite venite în minutul 102.

AFC Câmpulung Muscel a învins în prelungiri Olimpic Zărnești și s-a calificat în turul 3 din Cupa României

Pentru formația din Liga 2 au marcat Alexandru Enache și Alexandru Popescu, iar pentru clubul din divizia a treia au punctat Alexandru Ilie și Bogdan Marinescu, reușita celui din urmă fiind ultima din cele 90 de minute, în minutul 78.

Apoi, în timpul reprizelor adiționale, în minutul 102 mai exact, AFC Câmpulung Muscel a dat lovitura prin Antonio Niță și a obținut calificarea în turul 3 din Cupa României.

  • AFC Câmpulung Muscel, contra Olimpic Zărnești: Voicu – Stelea, Gîsă, Sanda, Stancu – I. Jenaru (Stănici 99’), Vasile (Niță 90+1’), Ghiță (cpt.) (Ciurea 67’), Enache (Ntamak 67’) – D. Popescu, A. Popescu (Coman 90+1’)
    Rezerve neutilizate: Bădulescu, Dumitrescu, Longher, Brumă    

Costin Lazăr, mulțumit că echipa merge mai departe în Cupa României

Costin Lazăr a remarcat faptul că partida a fost una dificilă, dar a precizat că se aștepta să fie astfel, pentru că știa exact nivelul celor de la Olimpic Zărnești. În plus, el a evidențiat faptul că jucătorii săi au fost și puțin obosiți în urma primei etape din Liga 2, când au mers pe terenul celor de la CSM Focșani, într-un meci cedat cu scorul de 0-2.

Am întâlnit o echipă bună, cu un antrenor bun. Știam că va fi un meci greu, ceea ce s-a și întâmplat. Am câștigat chinuit, în prelungiri, dar mă bucur că am trecut mai departe.

S-a resimțit și o oarecare oboseală, de la Focșani, pentru că nu suntem obișnuiți să jucăm din patru în patru zile”, a comentat Costin Lazăr partida din turul 2 al Cupei României, cu Olimpic Zărnești, conform Argeș Plus TV.

În urma partidei de miercuri, AFC Câmpulung Muscel a transmis pe pagina de Facebook cronica întâlnirii cu Olimpic Zărnești:

Muscelul continuă în competiția KO!

FC Muscelul Câmpulung a avut nevoie de 120 de minute pentru a se califica în turul 3 al Cupei României. Echipa pregătită de Costin Lazăr s-a impus la limită, scor 3-2, în confruntarea de miercuri seară, din deplasare, cu Olimpic Zărnești, din turul 2 al competiției KO.

Muscelenii au început partida ca din tun și au punctat prin Enache(‘ și Alexandru Popescu(’17). La jumătatea primului mitan, echipa noastră se putea desprinde decisiv pe tabelă, însă șutul lui Ghiță din interiorul careului a zguduit transversala. Argeșenii au intrat la cabine cu un avantaj liniștitor și se părea că nimic nu se mai poate întâmpla. După revenirea de la cabine, pe fondul relaxării premature a băieților noștri, brașovenii au preluat inițiativa și au început să dicteze ritmul. Zărneștiul a redus din handicap prin Ilie(’55), iar Marinescu(’78) a restabilit egalitatea. La finalul timpul regulamentar, a fost egalitate, 2-2, fiind nevoie de prelungiri pentru a se face departajarea. Golul izbăvitor care a adus victoria și calificarea alb-roșilor în faza următoare a întrecerii a fost reușit de Antonio Niță(‘102). Turul 3 este programat să aibă loc în data de 14 august 2024”.

Echipa din Câmpulung Muscel, meci cu FC Bihor în etapa 2 din Liga 2

AFC Câmpulung Muscel a avut un debut nefericit în Liga 2, în prima etapă din noua stagiune, 2024/2025, contra unei alte nou-promovate în divizia secundă în această vară, CSM Focșani. A cedat cu scorul de 0-2, iar acum așteaptă runda următoare, în speranța că poate bifa primul rezultat pozitiv.

AFC Câmpulung Muscel va avea al doilea meci din Liga 2, tot contra unei nou-promovate, FC Bihor Oradea, de această dată pe teren propriu. Apoi, în etapa a 3-a va da peste FK Miercurea Ciuc, în deplasare.

Foto: AFC Câmpulung Muscel și Argeș Plus TV

Andrei PASCU 08 Aug. 2024, 17:45 Cupa României
Pe aceeași temă