FC Bihor, aproape de o nouă performanță importantă în Cupa României. Cum va aborda Gustavo Aragolaza partida cu ACSM Reșița

Andrei PASCU 26 Aug. 2024, 14:23 Cupa României
FC Bihor, aproape de o nouă performanță importantă în Cupa României. Cum va aborda Gustavo Aragolaza partida cu ACSM Reșița

Nou-promovata FC Bihor Oradea este la un meci de grupele Cupei României, în play-off-ul întrecerii urmând să evolueze marți, 27 august, de la ora 17:00, pe teren propriu, contra ACSM Reșița, echipă pe care o va întâlni, apoi, și în weekendul următor, în etapa a 5-a din Liga 2.

Pentru confruntarea din Cupa României, FC Bihor a acumulat încredere în urma ultimelor meciuri din campionat, după ce a învins CFC Argeș, scor 1-0, și Metalul Buzău, scor 2-1.

ACSM Reșița stă întrece FC Bihor și grupele Cupei României

Gustavo Aragolaza a vorbit în cadrul unei conferințe de presă și a analizat întâlnirea de marți, din Cupa României, precizând că are încredere că jucătorii săi pot ajunge în grupe, FC Bihor Oradea fiind parte din această fază a întrecerii și sezonul trecut, fiind una din surprizele întrecerii chiar.

O nouă calificare în grupe ar fi o performanță majoră pentru FC Bihor, dar Aragolaza va încerca să pună pe teren o echipă de start aleasă cu mare atenție, pentru că se gândește, mai mult sau mai puțin, și la partida din runda a 5-a din Liga 2, de peste numai câteva zile.

Faptul că orădenii au două victorii la rând nu este surprinzător pentru Aragolaza, care era convins că roadele muncii se vor vedea, mai ales pentru că lotul Bihorului din vară, după promovare, a suferit multe schimbări de efectiv.

Partida va fi una dificilă, dar cred că victoria din meciul trecut ne va da încredere și vom juca de la egal la egal cu toate echipele. Vom încerca să pregătim meciul în cel mai bun mod posibil!

Munca depusă de când am venit e fructul ultimelor rezultate! Avem încredere că putem avea rezultate bune. Au fost două meciuri dificile cele trecute, iar contra celor de la Buzău a fost o deplasare lungă, dar mă bucur că suntem pe această linie. (…)

Cu siguranță va trebui să gestionăm bine situația jucătorilor, pentru că avem două meciuri foarte importante. O să încercăm să facem un prim 11 competitiv, pentru că meciurile sunt foarte aproape unul de celălalt, iar recuperarea e foarte importantă în astfel de momente.

Am analizat Reșița, este o echipă bună, vom încerca să contracarăm sistemul pe care îl va juca, vom da totul! Victoriile trecute ne-au dat liniște, dar nu am avut dubiu că așa va fi, la cum s-au pregătit jucătorii. La fotbal contează rezultatele, iar victoriile trecute contează.

Nu avem nici probleme de lot, jucătorii sunt pregătiți pentru meciul de mâine.

Suporterii trebuie să înțeleagă că facem lucrurile pentru a merge bine, de multe ori e importantă victoria, vrem să îi vedem fericiți, pentru ca FC Bihor să îndeplinească obiectivele pe care le are”, a spus Aragolaza înaintea partidei FC Bihor Oradea – ACSM Reșița.

FC Bihor, ”dublă” cu ACSM Reșița, în Cupa României și în Liga 2

În total, FC Bihor are trei rezultate pozitive le rând, remiză cu victorie în prelungiri, 2-2 după 90 de minute, 6-2 la finalul a 120 de minute, cu Gloria Teuz Cermei, în turul 3 din Cupa României, și două victorii în Liga 2, 1-0 cu CFC Argeș și 2-1 cu Metalul Buzău.

Pentru orădeni va urma, așadar, duelul din play-off-ul Cupei României cu ACSM Reșița, de pe teren propriu, de marți, 27 august. Confruntarea a fost prefațată și de antrenorul trupei din Valea Domanului, Flavius Stoican, care a făcut și el o caracterizare a confruntării din perspectiva următoarei runde din Liga 2, când va întâlni tot FC Bihor, tot la Oradea.

Conferința de presă organizată de FC Bihor înaintea întâlnirii cu ACSM Reșița, din play-off-ul Cupei României:

Foto și video: FC Bihor Oradea

Andrei PASCU 26 Aug. 2024, 14:23 Cupa României
Pe aceeași temă