La un pas de calificarea în grupele Cupei României, ACSM Reșița și-a făcut planul și după partida cu FC Bihor din play-off. Flavius Stoican: ”Vrem să rămânem la Oradea după meci”

Andrei PASCU 26 Aug. 2024, 13:44 Cupa României
La un pas de calificarea în grupele Cupei României, ACSM Reșița și-a făcut planul și după partida cu FC Bihor din play-off. Flavius Stoican: ”Vrem să rămânem la Oradea după meci”

ACSM Reșița este fără eșec în acest sezon, în cinci meciuri jucate (patru în Liga 2 și unul în Cupa României), iar marți, 27 august, va întâlni, la Oradea, FC Bihor, în play-off-ul Cupei României. În cazul unui succes, trupa lui Flavius Stoican va evolua în grupele întrecerii.

FC Bihor Oradea este o echipă în creștere de formă, iar ACSM Reșița va trata, cu atât mai mult, serios partida care o poate duce în grupe. Flavius Stoican a precizat că unul din obiectivele echipei sale este chiar pătrunderea în următoarea fază a Cupei României, pentru ca la Reșița să vină și formații din SuperLiga României.

FC Bihor – ACSM Reșița, în play-off-ul Cupei României

Antrenorul trupei din Valea Domanului a anunțat că va pune în primul 11 cei mai buni jucători, pentru ca ACSM Reșița să aibă cât mai multe șanse de calificare și de a duce mai departe perioada meciurilor cu rezultate pozitive.

Flavius Stoican a vorbit, deja, cu președintele Cristian Bobar pentru ca ACSM Reșița să rămână la Oradea după partida din play-off-ul Cupei României, pentru că în runda a 5-a a întrecerii va întâlni chiar FC Bihor, tot la Oradea.

Flavius Stoican a prefațat duelul de la Oradea

În acest caz, ACSM Reșița vrea să evite oboseala pricinuită de deplasări în plus către Oradea și înapoi către Reșița.

Cel mai important meci este primul, adică cel din Cupa României. Noi vrem să mergem cât mai sus în această competiție. Vom trata foarte serios acest meci. Nu vreau să se creadă că vom juca cu fotbaliștii care, să spunem așa, ar fi rezerve.

Nu există așa ceva și veți vedea la meciul de marți că vom alinia o echipă care va face tot ceea ce va depinde de ea să se califice mai departe. Ne dorim să intrăm în grupele Cupei României. Vrem ca la Reșița să vină echipe de prima ligă, deoarece oamenii care vin la stadion chiar își doresc acest lucru.

Vrem să ne măsurăm forțele cu echipe puternice și care sunt mai bine cotate. Chiar facem partide foarte bune atunci când întâlnim adversari care pe hârtie ar pleca favoriți în fața noastră. Avem în plan să rămânem în Oradea sau în împrejurimi, pentru că după acest meci din Cupă, vom juca din nou cu această echipă în Liga 2.

Am vorbit despre acest aspect cu președintele Cristi Bobar și va face tot ceea ce va depinde de el să rămânem acolo. Vor fi două nopți de cazare, sunt totuși niște bani în plus și trebuie să fim foarte atenți, fiecare leu trebuie să-l drămuim bine. Trebuie să ținem cont și de oboseala jucătorilor în cazul în care ar fi trebuit să ne întoarcem la Reșița după meciul din Cupă, iar apoi să fi mers încă o dată la Oradea.

Cred că cel mai bine ar fi să rămânem acolo, vom face acest efort și sper să iasă bine. Ne dorim să fim bine și în Cupa României, dar și în campionat. Suntem pe un drum bun și atunci trebuie să fim echilibrați. Nu trebuie să facem economii atunci când nu trebuie, dar drămuim fiecare bănuț!”, a spus antrenorul Flavius Stoican, conform Caraș Online.

ACSM Reșița, fără eșec în acest sezon

Până acum, pe lângă cele trei meciuri din Liga 2 cu FCU Craiova (scor 2-1), CSC Dumbrăvița (scor 1-1), Steaua (scor 1-1) și CSM Focșani (scor 1-0), ACSM Reșița a bifat și un meci în Cupa României, în turul 3, cu Ghiroda și Giarmata Vii. A învins-o cu 2-0 și a acces în play-off-ul întrecerii.

În play-off-ul Cupei României, formația lui Flavius Stoican va întâlni, așadar, FC Bihor Oradea, în deplasare, marți, de la ora 17:00.

Foto: ACSM Reșița

Andrei PASCU 26 Aug. 2024, 13:44 Cupa României
Pe aceeași temă