Steaua și fotbalul „contracronometru”. Reghe a făcut „planul” pentru meciul cu Foresta: „Trebuie să marcăm repede, terenul va fi o mocirlă după 15 minute”

Marius ANGHEL 27 Oct. 2016, 00:58 auxiliare
Steaua și fotbalul

Steaua întâlnește Foresta Suceava, joi, de la 21:30, pe stadionul Areni, în 16-imile de finală ale Cupei României, iar tehnicianul Laurențiu Reghecampf se așteaptă la o partidă „pe viață și pe moarte”, în care elevii săi vor avea mult de furcă și cu gazonul după vremea ploioasă din ultimele zile.

Reghecampf spune că terenul va fi afectat de ploaia căzută și va ceda după primul sfert de oră, motiv pentru care și-ar dori ca elevii săi să marcheze cât mai rapid. Steaua va menaja mai mulți fotbaliliști din primul 11, iar Reghe se așteaptă la un meci echilibrat.

„Va fi un meci greu cu Foresta, ținând cont de condițiile terenului, pentru că am înțeles că plouă și nu este foarte bun. Va fi greu să pasăm dacă va ploua. Terenul va fi îmbibat de apă și după 15 minute va fi o mocirlă. Iar în acel moment nu mai contează valoarea jucătorilor, ci echipa care se mobilizează mai mult. Ar fi ideal să marcăm cât mai repede, sper ca jucătorii mei să reușească acest lucru.

Va fi un meci de luptă în care echipele nu vor putea să construiască. Cine se va adapta mai bine la aceste condiții va câștiga. Se poate întâmpla orice. Nu ar fi un dezastru dacă am pierde, dar eu nu mă gândesc așa de departe. Sunt sigur că vom avea de tras mâine seară (n.r. joi, 27 octombrie), dar avem o echipă mai bună și ne vom impune.

Cupa României este o competiție pe care încercăm să o câștigăm, însă vom da posibilitatea să joace și celor care nu au evoluat prea mult. Mai ales cei care vin după accidentări.

Cred că cei care vor intra în teren vor câștiga meciul și sper să nu avem surpriza să ajungem la 11 metri. Ne dorim să câștigăm în 90 de minute, dar se pot întâmpla suprize, a declarat Laurențiu Reghecampf într-o conferință de presă.

Marius ANGHEL 27 Oct. 2016, 00:58 auxiliare
Pe aceeași temă