CSMS este la patru puncte de Liga I

22 May. 2012, 11:42 Liga 2
CSMS** este la patru puncte de Liga I

Doar patru puncte: atat ii mai trebuie Clubului Sportiv Municipal Studentesc (CSMS) Iasi pentru a reusi promovarea in Liga I de fotbal. In ultimele doua runde, fotbalistii ieseni mai au nevoie doar de patru puncte pentru a promova, fara sa mai depinda de rezultatele contracandidatelor.

Programul ultimelor doua etape insa dezavantajeaza clar CSMS, care are o deplasare grea, la Dunarea Galati, chiar etapa viitoare si un meci acasa cu Farul Constanta. Iesenii au avantajul rezultatelor directe, atat cu Delta Tulcea, cat si cu Viitorul Constanta, ceea ce s-ar putea dovedi decisiv in finalul sezonului. In tot acest timp, Delta Tulcea joaca acasa cu o retrogradata (Gloria Buzau) si castiga un meci la masa verde cu FC Snagov, in timp ce Viitorul Constanta ia trei puncte la masa verde la FC Snagov si joaca ultima partida acasa cu Sageata Navodari. Tocmai din cauza programului greu din ultimele doua runde (Dunarea Galati este o echipa imprevizibila care a reusit chiar sa invinga Delta Tulcea, cu Florin Prunea in tribune), oficialii ieseni au facut un apel la jucatori sa ramana cu picioarele pe pamant.

„Probabil si pe jucatori îi apasa stresul, nervozitatea, oboseala. De aceea am decis sa le dau liber duminica celor care au evoluat cu Sageata. Echipa mi-a parut obosita, suparata pe sine, dar sper ca jucatorii sa fie maturi si sa ramâna cu picioarele pe pamânt pâna la finalul campionatului. E normal sa avem emotii în continuare, promovarea se joaca pâna în ultima etapa, trebuie sa câstigam toate meciurile”, a spus Ionut Popa.

Antrenorul iesean are mari batai de cap inaintea meciului de sambata dimineata. Gado este accidentat si probabil va rata ultimele doua partide din acest sezon, in timp ce Vladu si Milea, doi titulari incontestabili in garnitura de start al CSMS, sunt suspendati dupa cartonasele galbene incasate etapa trecuta, la victoria cu 2-0, in fata echipei Sageata Navodari.

La calm a indemnat si presedintele executiv Florin Prunea, care este convins ca iesenii vor avea un meci foarte greu la Galati, etapa viitoare. „Meciul de la Galati, in fata Dunarii Galati, o echipa extrem de buna va fi o adevarata finala. E un meci de totul sau nimic. Noi nu am reusit inca nimic. Abia acum incepe greul pentru noi” a declarat Prunea, care a avut si un conflict cu un spectator iesean la meciul cu Sageata, spectator care insinua ca Iasul va castiga „lejer” meciul de sambata de la Galati.

Sursa: Bună Ziua Iași

Foto: Eduard BLAGA

22 May. 2012, 11:42 Liga 2
Pe aceeași temă