Viitorul răspunde: „Meciul se va juca pe teren și nicidecum prin birouri”

23 Apr. 2012, 11:35 Campionat
Viitorul răspunde:

Declarațiile incendiare ale lui Florin Prunea și Ionuț Popa din cursul zilei de sâmbătă, de la finalul meciului cu FCM Bacău nu au rămas fără reacție. Viitorul Constanța a remis un comunicat de presă care conține un drept la replică. Iată cum sună acest comunicat:

Clubul FC Viitorul Constanța se dezice de afirmațiile președintelui CSMS Iași, Florin Prunea, precum „promovarea nu se joacă pe teren, ci în birouri”. Înțelegem faptul că domnul Florin Prunea încearcă atragerea noastră într-o polemică înaintea meciului direct, de miercuri, însă nu-i facem pe plac și îl asigurăm că meciul se va juca doar pe teren și nicidecum prin birouri.
Afirmațiile antrenorului CSMS Iași, Ionuț Popa, precum că va avea „arbitri din Mamaia sau Ovidiu” la meciul de miercuri ar fi fost ignorate de clubul nostru dacă nu era vorba de echipa unui oraș cu tradiție în fotbalul românesc, precum este orașul Iași. Clubul FC Viitorul nu a făcut niciodată referire despre activitatea echipei CSMS Iași și îl văduvește de orice temere pe domnul Ionuț Popa asigurându-l că învingătoarea se va decide exclusiv pe teren.

23 Apr. 2012, 11:35 Campionat
Pe aceeași temă