„Este o presiune la echipă, dar ne obișnuim cu ea”

01 Apr. 2012, 19:27 Campionat

Victoria Viitorului Constanța pe terenul lui Dinamo II, scor 1-0, a fost urmărită din una dintre micuțele tribune ale stadionului „Florea Dumitrache” și de finanțatorul echipei lider a Seriei I, Gheorghe Hagi. Alături de „Rege” a fost spectator și soția acestuia, dar și Gheorghe Popescu.

După o primă repriză plină de ratări și cu scor „alb”, Hagi a plecat din tribuna în care a luat loc, cel mai probabil pentru a le da câteva sfaturi jucătorilor echipei sale, s-a reîntors odată cu fotbaliștii, iar la final a comentat prestația acestora după victoria la limită.

„Eu zic că era un meci important pentru că veneam după 2 egaluri în acest start de retur. Importantă pentru noi era victoria, pentru ca echipa să-și recapete încrederea în jocul ei. Este o presiune la echipă, dar ne obișnuim cu ea. Din păcate au ratat foarte mult în prima repriză, au avut răbdare, au marcat și au câștigat. Au jucat două echipe tinere, de perspectivă, cărora le dăm șansa să se afirme.”, a spus Gheorghe Hagi după meci.

Dică încă nu e proaspăt

Despre vedeta echipei și autorul singurului gol, finanțatorul Viitorului a spus că poate mai mult și că are răbdare să-și revină la un potențialul mai bun, acum considerând că „încă nu e proaspăt”.

„Dică nu este rivalul lui Dinamo. El trebuie să-și facă treaba bine fiindcă pentru asta a fost adus. Încă nu e proastăt pentru că s-a accidentat, a lipsit 3 săptămâni în pregătiri, dar își va reveni cât de repede.”, a încheiat Hagi.

Cu 5 puncte acumulate dintr-un maxim de 9 în acest retur de campionat, Viitorul Constanța le-a permis adversarilor la promovare să se apropie destul de periculos de poziția de lider. Echipa ce-și dispută meciurile la Ovidiu mai are doar 3 puncte în fața Deltei Tulcea și CF Brăilei.

Articol și foto de Marius ANGHEL

01 Apr. 2012, 19:27 Campionat
Pe aceeași temă