„Transferul lui Ciucă a picat, avem mulți atacanți, este posibil să renunțăm la unul”

27 Jan. 2012, 08:09 Bursa transferurilor
„Transferul lui Ciucă a picat,** avem mulți atacanți, este posibil să renunțăm la unul

Pe ultima sută de metri, Alro Slatina încearcă să transfere jucători în linia defensivă, după ce transferul lui Mădălin Ciucă de la Gaz Metan Mediaș a picat. Dacă postul de fundaș nu este acoperit, oficialii de la Alro se gândesc chiar să renunțe la un atacant la revenirea din cantonament, divizionara secundă având cinci „vârfuri” în lot.

Cu câteva zile înainte de plecarea în cantonament, postul de fundaș la Alro Slatina nu este acoperit. Fundașul central Mădălin Ciucă și-a rezolvat problemele financiare cu echipa Gaz Metan Mediaș, jucătorul precizând că își va retrage memoriul depus la comisiile LPF și va continua cu formația de Liga I. În această situație, oficialii celor de la Alro încearcă să perfecteze aducerea unui jucător în linia defensivă.

„Transferul lui Ciucă a picat, nu vreau să intru în mai multe detalii. Avem doar trei fundași, vom mai aduce unul sau doi, care sperăm să facă deplasarea în cantonament”, a precizat președintele celor de la Alro, Jane Nițulescu.

„Poziția de vârf este supraîncărcată”

Oficialii clubului Alro Slatina este posibil să mai renunțe la un jucător la revenirea din cantonament. Potrivit spuselor președintelui Jane Nițulescu, există cinci atacanți în lot, iar în funcție de decizia antrenorului există varianta de a mai renunța la unul.

„Este posibil să mai plece anumiți jucători pe considerentul că avem posturile acoperite. Spre exemplu, avem cinci «vârfuri» care nu prea au dat randament, doar trei goluri au marcat atacanții. Îi avem pe Boroiban, Crețu, Ene, Stoianof și Crăciun, considerăm că poziția de vârf este supraîncărcată. Dacă vor da randament, poate îi oprim pe toți, antrenorul va decide la revenirea din cantonament”, a declarat Nițulescu.

Cele trei goluri ale atacanților poartă semnătura lui Crețu cu două „reușite” și Stoianof.

sursa: Gazeta Nouă

27 Jan. 2012, 08:09 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă