ALRO Slatina reia cursa pentru Liga 1

16 Jan. 2012, 07:46 Pregătiri, amicale
ALRO Slatina reia cursa** pentru Liga 1

Vacanța de iarnă în tabăra celor de la Alro s-a încheiat. Astăzi, la baza sportivă Metalurgistul, aluminiștii reiau pregătirile în vederea abordării returului de campionat.

Antrenorul celor de la Alro, Daniel Mogoșanu, sună la ora 15.00 adunarea. Având obiectiv promovarea în primul eșalon, aluminiștii se reunesc în vederea demarării pregătirilor pentru abordarea returului de campionat. Primul antrenament oficial din acest an va fi efectuat pe stadionul Metalurgistul cu începere de la ora 16.00. Pe lângă foștii componenți este posibil să participe la ședința tehnică fotbaliștii care se află încă în negocieri cu oficialii clubului. Președintele Jane Nițulescu nu a dorit să ofere mai multe informații.

„Vedeți mâine (nr.red. – azi) dacă vor fi noutăți în lot”
, a precizat oficialul de la Alro.

Singurele certitudini în tabăra aluminiștilor sunt Săceanu și Boroiban, jucători care au parafat înțelegeri pe un sezon și jumătate cu gruparea slătineană. Negocieri se poartă cu Gabriel Velcovici (Gloria Bistrița), Mădălin Ciucă (Gaz Metan Mediaș) și Alin Vigariu (Gaz Metan Severin).

Cantonament la Belek

Gruparea slătineană se va pregăti în localitate până la sfârșitul lunii ianuarie, urmând ca pe data de 30 lotul aflat sub comanda lui Daniel Mogoșanu să efectueze deplasarea în Antalya, Belek fiind gazda aluminiștilor timp de zece zile. În cantonament, Alro va susține trei meciuri de pregătire, pe finalul stagiului, în zilele de 7, 8 și 9 februarie.

Primul meci amical al pauzei competiționale va fi susținut pe stadionul Metalurgistul, pe data de 21 ianuarie, cu începere de la ora 11.00, în compania formației Damila Măciuca. De asemenea, pe data de 28 va mai efectua un joc de pregătire cu Sportul Vișina. La revenirea din cantonament, aluminiștii au programate alte patru meciuri amicale.

Alro Slatina se află pe locul șapte, la două puncte de locul trei și la 12 lungimi distanță de primele clasate. Aluminiștii speră să încheie sezonul pe podium, astfel încât să poată profita în eventualitatea în care Timișoara și Bistrița nu vor îndeplini criteriile pentru obținerea licenței.

sursa: Gazeta Nouă

16 Jan. 2012, 07:46 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă