„Nu pot să spun nimic de promovare, sper să terminăm cât mai sus”

19 Dec. 2011, 07:30 Seria 2
„Nu pot să spun nimic de promovare,** sper să terminăm cât mai sus

Mijlocașul la închidere al celor de la Alro Cristopher Quist speră ca la finalul actualei stagiuni, în care obiectivul stabilit este promovarea, gruparea slătineană să ocupe o poziție cât mai bună în clasament. Jucătorul ghanez își va petrece sărbătorile de iarnă alături de cei dragi, după trei ani în care a stat departe de casă, Quist plecând sâmbătă spre țara natală.

Jucător cu evoluții apreciate, mijlocașul la închidere al celor de la Alro Slatina Cristopher Quist își dorește ca la finalul sezonului gruparea aluministă să ocupe o poziție cât mai bună în clasament. Într-o serie în care marile favorite la promovare sunt fostele divizionare A, Gloria Bistrița și FC Timișoara, jucătorul de culoare a evitat să mai facă calcule legate de îndeplinirea obiectivului stabilit de conducerea clubului.

„A fost un tur greu pentru că nu am început deloc bine. Pe parcurs ne-am mobilizat, am reușit să ne revenim, să facem jocuri bune și să acumulăm puncte. Deocamdată nu pot să spun nimic de promovare. Trebuie să începem bine returul, să fim serioși, sper să terminăm cât mai sus și vom vedea ce va fi”, a declarat mijlocașul la închidere al celor de la Alro Slatina Cristopher Quist.

„Crăciunul este la fel ca aici, doar că în Ghana sunt 28 de grade acum”

Aflat de ceva timp în România, Cristopher Quist nu și-a mai văzut familia de trei ani. Jucătorul de culoare de 21 de ani va petrece sărbătorile alături de cei dragi, sâmbătă acesta plecând în Ghana, țara sa de origine.

„Voi sta trei săptămâni acasă. Nu am mai fost de trei ani de zile acasă, îmi este foarte dor de ai mei. Merg singur, pentru că tot singur am venit. Crăciunul este tot ca aici, doar că nu este atât de frig, în Ghana acum sunt 28 de grade. De la noul an îmi doresc în primul rând să fiu sănătos și să joc cât mai bine. Vreu să urez tuturor Sărbători fericite!”, a mai spus mijlocașul celor de la Alro.

Cristopher Quist a îmbrăcat tricoul celor de la Alro în vara în care s-a reușit promovarea în eșalonul secund, acesta fiind transferat de la FC Caracal.

sursa: Gazeta Nouă

19 Dec. 2011, 07:30 Seria 2
Pe aceeași temă