„Obiectivul nu este ratat având în vedere problemele deosebite ale fostelor divizionare A”

07 Dec. 2011, 10:14 Seria 2
„Obiectivul nu este ratat** având în vedere problemele deosebite ale fostelor divizionare A

Problemele financiare cu care se confruntă fostele divizionare A, Gloria Bistrița și FC Timișoara, au reaprins speranțele promovării în tabăra celor de la Alro. Ofițerul de presă al aluminiștilor, Cristian Bughea, consideră că ar putea apărea o situație similară celei din sezonul trecut, când a fost organizat baraj pentru accederea în Liga I.

Ofițerul de presă al celor de la Alro, Cristian Bughea, consideră că repartizarea în serie a celor două formații titrate, Gloria Bistrița și FC Timișoara, nu a compromis din start obiectivul grupării slătinene.

„Obiectivul nu este ratat având în vedere problemele deosebite ale fostelor divizionare A. Timișoara la ora actuală are datorii de peste 7 milioane de euro, iar la Bistrița salariile jucătorilor sunt neplătite de mai multe luni, existând posibilitatea ca aceștia să-și depună memorii la FRF să devină liberi, să întărească alte echipe. Totuși, consider că poziționarea echipei Alro la finalul campionatului pe locurile 3-4, lucru perfect posibil, poate produce surpiza, exact ca și în sezonul trecut, când aluminiștii au fost la doar 2 puncte de barajul pentru Divizia A. Există premisele realizării unor transferuri pe anumite posturi deficitare, iar dacă se va reuși acest lucru șansele îndeplinirii obiectivului vor fi mai mari”, a declarat Bughea.

„Echipa trebuie să câștige cât mai multe meciuri”

Ofițerul de presă al grupării slătinene consideră că jucătorii trebuie să creadă în continuare în obiectiv și să acumuleze cât mai multe puncte.

„Să ne aducem aminte că în sezonul trecut Alro a terminat turul în aceleași condiții, iar după pregătirea centralizată din Antalya echipa a venit cu un suflu nou în retur, situație care sperăm să se repete. Echipa trebuie să câștige cât mai multe meciuri pentru că le va da încredere și speranțe în realizarea obiectivului”, a mai spus Cristian Bughea.

Alro Slatina a încheiat prima parte a sezonului la jumătatea clasamentului, acumulând 22 de puncte.

sursa: Gazeta Nouă

07 Dec. 2011, 10:14 Seria 2
Pe aceeași temă