„Doar neșansa a făcut să pierdem acest meci”

08 Oct. 2011, 20:33 Campionat

Flavius Stoican, antrenorul echipei secunde a lui Dinamo, a spus la finalul meciului pierdut în fața Săgeții Năvodari, scor 0-1, că doar neșansa a făcut ca fotbaliștii săi să nu obțină niciun punct în cea de-a opta etapă. Acesta nu crede că jucarea partidei pe stadionul central a avut vreun efect negativ asupra evoluției din teren a „câinilor”.

„Doar neșansa a făcut ca astăzi să pierdem acest meci. Am avut multe ocazii, am avut un început bun de meci, mai ales în primele minute. Puteam să câștigăm foarte ușor, dar am întâlnit o echipă foarte bună care a jucat barajul de promovare în prima ligă astă vară.

Nu vreau să cred că jucătorii mei s-au emoționat datorită faptului că meciul s-a jucat pe stadionul Dinamo.

Am preferat să aduc treptat jucători de la echipa de juniori, de exemplu pe Vasile Alexandru l-am băgat 90 de minute, pe Darius Buia ultimele 10 minute, iar pe foaie au mai fost Mișu Ciprin și Dobrosavlevici Alin. Prin rotație vor mai veni și alții.”

Referitor la trimiterea de jucători la prima echipă a lui Dinamo, Flavius Stoican a făcut o mică confuzie, acesta dorind să spună că e mai greu să trimită jucători la echipa mare fiindcă este pe primul loc. „Deocamdată este mai greu să trimitem pe cineva la echipa mare, deoarece Dinamo este campioana României și are lotul complet”

Cu cele 12 puncte acumulate în cele opt etape scurse până în acest moment în Liga a II-a, Dinamo II se clasează pe poziția a șasea, la egalitate cu CF Brăila.

Articol scris de Laurențiu Cristian BĂ‚TRÎNU
Foto: Marius ANGHEL

08 Oct. 2011, 20:33 Campionat
Pe aceeași temă