Năstai: ”Îl vreau pe Mihai Bode la Șimleu!”

26 Aug. 2009, 12:49 Seria 2
Năstai:** ''Îl vreau pe Mihai Bode la Șimleu!

Alături de Gabriel Vașvari, Mihai Bode reprezintă ‘‘argintul viu’‘ al lui FC Zalău. La 21 de ani, ‘‘Miță’‘ este unul dintre liderii echipei, fiind considerat un fotbalist de reală perspectivă. Din păcate, el nu a reușit până acum să se impună măcar la nivelul ligii secunde, pentru simplul fapt că formația sa a evoluat doar prin Liga a IV-a sau a III-a.

 

Acum, talentatului fotbalist îi surâde o șansă importantă: aceea de a evolua în Liga a II-a. Și nu departe de casă, ci la Șimleu Silvaniei! Antrenorul Dacian Nastai își dorește cu orice preț serviciile lui Bode, pe care îl consideră un jucător de certă valoare. ‘‘Îl știu pe Mihai de vreo șase-șapte ani și sunt convins de calitățile sale. Acum, îi pot oferi șansa să și le exprime la un nivel înalt. Îl vreau la Șimleu și sper ca, până la terminarea perioadei de transferări, să fie legitimat la Silvania! Eu am vrut să-l duc și la Someșul Satu Mare, acum un an și jumătate, însă s-a vehiculat o sumă frumoasă și transferul nu s-a mai concretizat. Am înțeles că el și Vașvari câștigă frumușel la Zalău, dar Liga a II-a e cu totul altceva’‘, a menționat tehnicianul Silvaniei, pentru liga2.ro

 

La rândul său, președintele Ioan Gurzău recunoaște interesul grupării de sub Măgură pentru Bode, însă numai în anumite condiții. ‘‘Ni-l dorim pe Bode, dar numai din postura de jucător liber. Dacă își rezolvă actele, îl luăm, dar noi nu vom merge la negocieri cu conducerea Zalăului’‘ a afirmat președintele divizionarei secunde.

 

Trebuie spus că Mihai Bode este una din simpatiile principalului finanțator al Silvaniei – Mitică Ardelean, care a încercat să-l aducă pe jucător sub Măgură imediat după ce șimleuanii s-au înscris în Liga a III-a și chiar ar fi fost tentat să-i ofere un salariu gras pentru a-i obține serviciile.

 

De partea cealaltă, FC Zalău nici nu vrea să audă de o eventuală despărțire de căpitanul ei de echipă. ‘‘Nici vorbă să plece Mihăiță. El se află sub contract cu noi până în vara viitoare, iar la iarnă vom negocia prelungirea contractului’‘, a răbufnit președintele Ioan Morar.

 

Antrenorul lui FC Zalău, Marius Pașca, nu știe nimic despre aceste tratative. ‘‘Nu s-a pus problema unui transfer al lui Bode. Eu am solicitat trei transferuri, pentru acoperirea posturilor deficitare. Nu s-a putut, însă mi s-a garantat că nu pleacă nimeni de la Zalău’‘, a precizat tehnicianul lui FC Zalău.

 

Zalău a trecut de Silvania în Cupa României!

 

Șimleuanii au pierdut marți derbyul județean cu FC Zalău si șansa de a aduce sub Magura pe Steaua sau Dinamo

 

Zălăuanii au marcat unicul gol al partidei în minutul 38, după un șut de la distanță al lui Gabriel Vașvari.

 

FC Zalău – FC Silvania Șimleu Silvaniei 1 – 0

A marcat: Vașvari (min. 38)

 

FC Zalău: Madaraș – C. Mocean (‘63 M. Istvan), V. Jula, C. Cosma, R. Neicu – I. Podină, G. Vașvari (90+1 Teglaș), G. Crăciun, Bode (cpt.) – G.  Gorga, C. Chiorean (‘79 M. Ignat). Antrenor: Marius Pașca

FC Silvania: Ștef – S. Crișan, M. Oneț, D. Mureșan (cpt.), B. Belcin (‘56 M. Varga) – N. Mihoc (‘74 Petcuț), Edvan, Brata, Puți – G. Cotuț (‘55 Gavrilescu), Bențe. Antrenor: Dacian Nastai

                                                                                                                                                                                                                                         Articol scris de Ciprian Petran

26 Aug. 2009, 12:49 Seria 2
Pe aceeași temă