„Victorii, nu spectacol!”

24 Aug. 2009, 07:46 Campionat
„Victorii,** nu spectacol!

Tehnicianul „șepcilor roșii” a trăit sâmbătă prima dezamăgire la “U”, echipa sa nereușind să învingă, pe teren propriu, pe nou promovata FC Baia Mare. Italianul dă vină pentru semieșec pe entuziasmul elevilor săi.
 

Pragmatic ca orice italian, Carmello Palilla a fost foarte frustrat la finalul remizei cu FC Baia Mare, în care echipa sa a pierdut avantajul de 1-0 deținut din prima repriză.

 

“Este un rezultat nedrept. Am avut partida în mână, dar ne-am aruncat peste ei și ne-am lăsat descoperiți în apărare, chiar dacă aveam avantaj. Trebuia să stăm liniștiți și să controlăm jocul. Pentru mine era suficient un 1-0. Băieții au vrut însă să câștige cu 2 sau 3 la 0 și, din păcate, adversarul ne-a surprins”, a spus Palilla, admițând că echipa lui suferă la capitolul experiență.

 

„Cu toate acestea, nu trebuie să-i certăm pe jucători. Sunt tineri și este normal să mai și greșească. Nu știu însă dacă avem timp, pentru că la Cluj se vor rezultate foarte repede. Eu cred că trebuie să ne preocupăm de creșterea acestor tineri și apoi vor apărea și rezultatele”, adăugat Palilla.

 

Italianul vede însă și partea plină a paharului. „Mi-a plăcut prestația echipei, una bună. Nu mi-a plăcut în schimb rezultatul. De obicei, prestația coincide cu rezultatul, dar acum nu a fost așa”, a subliniat tehnicianul.
 

 

Nu-l știe pe Trică
 

Antrenorul italian admite că a auzit și el zvonurile care îl dau pe decarul CFR-ului transferat la Universitatea, dar spune că nu-l cunoaște pe acesta.

 

“Mi s-a vorbit în termeni laudativi despre Trică, dar nu-l cunosc. Trebuie să vorbesc cu președintele. Ar fi bine veniți câțiva jucători cu experiență, dar jucători de bună calitate. Nu mă interesează jucătorii de calitate medie”, a afirmat Carmelo Palilla.
 

 

“Nu plec la “U” Cluj”
 

Eugen Trică își menține decizia de a-și rezilia contractul cu CFR Cluj, însă neagă zvonurile conform cărora ar urma să joace pentru rivala locală a „vișiniilor”, Universitatea Cluj.

 

“Nu m-am răzgândit în privința plecării mele de la CFR. Eu am venit aici pentru fani, iar acum trebuie să plec, însă nu din vina mea. Deocamdată, nu știu unde voi juca, aștept oferte, dar nu se pune problema să joc pentru “U” Cluj”, a spus „decarul” grupării din Gruia.

9 ocazii de gol au ratat alb-negrii în meciul cu FC Baia Mare, încheiat la egalitate, scor 1-1
 

 

articol scris de Andra LUPOU și Vlad MĂ‚CICĂ‚ȘAN

24 Aug. 2009, 07:46 Campionat
Pe aceeași temă