AMENINȚAȚI CU EVACUAREA!

18 May. 2009, 15:56 Seria 2
AMENINȚAȚI CU EVACUAREA!

Dorinel este foc și pară pe șefii săi din pricina problemelor financiare. „Neamțul” a cumpărat din banii lui apă și feșe pentru partida cu Arieșul, ba le-a plătit unora dintre jucători și chiriile pentru a nu fi evacuați.

 

La finalul remizei albe cu Arieșul Turda, Dorinel a răbufnit în direcția conducătorilor, dar n-a dat amănunte. El a explicat și de ce nu a intrat pe teren, așa cum intenționa. De ce nu am jucat cu Arieșul? Nu mi-a stat mintea la revenire, pentru că toată săptămâna dinaintea jocului au fost probleme care m-au măcinat”, a tunat Munteanu. ProSport a aflat ce se ascunde în spatele vorbelor „Neamțului”.  Problemele financiare de la club au tensionat relația sa cu șefii.

 

Datori la hotelul din cantonament

 

Evenimentele de vinerea trecută au pus capac. După antrenamentul de dimineață, Dorinel și-a strâns echipa pentru a intra în cantonament, la hotelul din vecinătatea terenului „Ion Moina”.  Acolo însă surprize-surprize.  „Nu vă mai lăsăm să intrați, aveți datorii prea mari. Plătiți sau pa!”, le-a transmis managerul hotelului, barându-le intrarea. Dorinel și-a sunat șefii, dar răspunsul lor n-a fost deloc încurajator. „N-avem bani”, i-au transmis aceștia. Munti a deschis punga și a rezolvat problema, jucătorii putând intra astfel în cantonament.

 

„Cumpăr din banii mei”

 

Nu a fost singura veste rea pe care a primit-o Munti în cursul zilei de vineri. „Nu mai avem feșe pentru jucători, unguente pentru masaj și nici spray cu kelen. Ce ne facem?”, i-au mărturisit colaboratorii săi. Cum știa că prin vistieria clubului bate vântul, antrenorul a mai apelat la „rezervele personale” și a cumpărat cele trebuincioase pentru ca jucătorilor să nu le lipsească nimic la partida cu Turda.

 

 „Ne dau afară din case”

 

Obișnuit deja să fie și finanțator al echipei, Dorinel a băgat și a treia oară mâna în buzunar. Motivul? A plătit chiriile jucătorilor, pentru ca aceștia să nu fie evacuați din case și să nu strice atmosfera din vestiar. A avut însă un mesaj și pentru șefi. „Așa nu-i putem convinge pe jucători să tragă pentru echipă. Înțeleg că e greu, dar faceți ceva, până nu e prea târziu”, s-a plâns „Neamțul”.  

 

„Nu vreau să vorbesc în presă despre problemele de la club. Treaba mea e ca echipa să se salveze de la retrogradare”
Dorinel Munteanu, antrenor „U” Cluj

„Da, e adevărat, nu sunt deloc bani în cont, dar tatonăm deja câteva surse de împrumut. Jucătorii au salariile la zi”
Remus Câmpeanu, președintele C.A.

N-au bani de deplasare la Bihor

 

Dorinel Munteanu se teme că Universitatea nu va avea bani cu care să facă deplasarea la jocul de etapa viitoare, de la Oradea. „De combustibil pot să fac dau din banii mei, dar până când? Așa nu se pot cere rezultate echipei când nu ai măcar condițiile minime de pregătire”, s-a plâns Dorinel apropiaților săi.

 

Articol semnat de Cristian Cucolaș

 

 

18 May. 2009, 15:56 Seria 2
Pe aceeași temă